Celebra actrita de telenovele Laura Zapata a vizitat tara noastra, declarandu-se fascinata de frumusetea ei. S-a intors in Mexic cu cele mai frumoase amintiri. Pe parcursul vizitei in Romania, actrita a profitat de experienta si renumele medicilor romani pentru a-si face cateva proceduri estetice, menite sa aduca imbunatatiri tenului. Stia ca medicii romani sunt extrem de apreciati si peste hotare, astfel ca a apelat la serviciile dr. Daniela Catanas.
Dupa o diagnosticare a tenului, medicul a stabilit ca procedura cea mai efecienta pentru Laura Zapata este liftingul facial endolift cu laserul eufoton.
M-am bucurat sa o cunosc pe Laura Zapata si sunt incantata ca a apelat la serviciile mele. Este o actrita plina de energie pozitiva care arata foarte bine. Pentru tenul ei, i-am recomandat liftingul facial endolift cu laserul eufoton. Este considerat un laser minune deooarece efectele sunt imediate dar si de durata, cu un puternic efect regenerator fara riscurile intervenției chirurgicale. Procedeul dureaza 30 de minute, iar efectele se mentin pana la un an, ne-a declarat dr. Daniela Catanas.
La randul ei, actrita Laura Zapata s-a declarat fascinata de rezultat: Sunt fericita ca am avut ocazia sa imi fac aceasta interventie nonivaziva. Rezultatele sunt spectaculoase si abia astept sa revin in Romania pentru a ma intoarce la doamna doctor si pentru alte proceduri estetice.