Minelli a lansat de curand single-ul de debut Empty Spaces.
Piesa a fost apreciata in scurt timp de cei de la Ultra Music, casa de discuri din Statele Unite ale Americii care se concentreaza pe muzica dance electronica si reprezinta artisti precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.
Minelli - Empty Spaces (Cover Art) - Ultra Music
https://www.youtube.com/watch?v=NDJftzJe_v4
Piesa a fost licentiata pe toate teritoriile lumii, mai puțin Romania, Grecia si Cipru.
Este o onoare pentru mine ca single-ul de debut sa fie licențiat la Ultra Music. Desi am incredere in piesa si imi place mult, nu ma asteptam sa fie apreciata chiar de o casa de discuri cu atat de multa experienta pe muzica dance si electronica, a declarat Minelli.
Ultra Music este afiliat Ultra International Music Publishing care reprezinta compozitori si producatori care colaboreaza cu Kanye West, Rihanna, Akon, Jamie Foxx, Ne-Yo, Ludacris, Sean Paul, Paul Wall, Trick Daddy, Deep Dish, Cedric Gervais, Kaskade, Crookers si alții.
De curand, Minelli a lansat si videoclipul oficial al piesei, in regia lui Michael Mircea.
Minelli - Empty Spaces (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=cAkcx-pES9M
Empty Spaces este fresh, are un sound cool, de club si atrage atentia de la prima ascultare.
Piesa a fost compusa de Minelli impreuna cu Marco&Seba si produsa de Vlad Lucan.
Marco&Seba au compus multe dintre cele mai cunoscute piese ale INNEI Sun is Up, Hot, Diggy Down, dar si pentru artisti internationali precum AKON Hypnotized si Nick Jonas si Nicki Minaj Bom Bidi Bom, inclusa pe coloana sonora a Fifty Shades Darker.
Vlad Lucan a lucrat cu INNA pentru Diggy Down, Tot mai sus - Guess Who si Marius Moga, Manifest - Guess Who, Lukone Electronic Symphony.
In ceea ce priveste producatorii si compozitorii cu care a colaborat - Thomas Troelsen, Sam Martin, Breyan Isaac, Bryn Christopher, Corey Chorus, Tom Aspaul.
Minelli este artista si songrwriter din Romania, a facut parte din trupa Wassabi, a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer si Follow Your Instinct.
Artista a lansat impreuna cu Vanotek piesele In dormitor si My Mind
Vanotek feat. Minelli - In dormitor
https://www.youtube.com/watch?v=oCAnsyde6nM&feature
Vanotek feat. Minelli - My Mind
https://www.youtube.com/watch?v=FAYpYxqBH6E
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek.

Minelli


https://www.facebook.com/MinelliOfficial/


https://www.instagram.com/miminelli/