Kendrick lanseaza videoclipul piesei Element, single extras de pe albumul Damn. Universal Music Romania a organizat la The Urbanist, din Bucuresti, un eveniment de prezentare a noului album Kendrick Lamar - Damn, in urma cu cateva zile.
Link YouTube Element: https://youtu.be/glaG64Ao7sM
In prezenta unor blogeri, oameni din media, artisti si fani, Damn, noul album Kendrick Lamar, a fost prezentat in cadrul unui listening party, iar reactiile pozitive nu au intarziat sa apara. Precum la nivel international, si in Romania, albumul Damn este unul dintre cele mai apreciate materiale lansate in ultima perioada, iar Kendrick Lamar este desemnat de catre media si critici cel mai important rapper al generatiei sale.
Albumul integral, aici: https://UMR.lnk.to/665iwPR
Albumul rapper-ului american a fost lansat in format digital in luna aprilie a acestui an. Kendrick a colaborat cu numerosi producatori, precum Anthony Tiffith, Sounwave, DJ Dahi, Mike Will Made It si Ricci Riera, James Blake, Steve Lacy, The Alchemist si altii.
La scurt timp de cand a fost lansat, albumul Damn a debutat pe primul loc in topul Billboard 200 si a devenit al treilea material semnat Kendrick care se claseaza pe prima pozitie in topul din Statele Unite.
Element este al patrulea single extras de pe album. Videoclipul este regizat de Jonas Lindstroem & the little homies (a.k.a. Kendrick Lamar si Dave Free) si evidentiaza, intr-o maniera minimalista, o serie de imagini introspective si despre regasire de sine.
Albumul contine 14 piese in total, iar primele trei single-uri extrase sunt Humble, DNA si Loyalty (feat Rihanna). Pe langa acestea, pe material mai regasim piese ca Blood, Fear, God, XXX (feat U2) sau Love (feat Zacari). La sfarsitul lunii mai, Damn a primit discul de platina pentru vanzari din partea RIAA (Recording Industry Association of America).