Phelipe are multe povesti de relatat si continua cu noul single â€" Stories, prin care revine la piesele cu versuri in limba engleza.
Lansata alaturi de MediPro Music, piesa Stories este compusa de catre Phelipe, iar versurile sunt scrise de catre Emanuela Oancea. La partea de orchestratie, artistul a colaborat cu Razvan Matache, Florin Buzea si Joo Sandor Sebestyen.
Link YouTube: https://youtu.be/uQa0m_NGuzU
A trecut ceva timp de cand nu am mai lansat o piesa in engleza. Este o piesa de dragoste, cu un mesaj frumos, care se imbina perfect cu linia vocala. Are versuri in limba engleza, la fel ca anterioarele single-uri, care au avut succes si in afara tarii, si anume, Mikaela, Reason For Love si Never Told You.
Mikaela a fost nr 1 in Bulgaria, timp de 3 saptamani! Sunt sigur ca Stories are toate ingredientele necesare sa intre in playlistul radiourilor internationale, declara Phelipe.
Artist, compozitor, producator, Phelipe a lansat de-a lungul timpului atat productii proprii, cat si pentru alti artisti, precum DJ Rynno & Sylvia, Carmen, Nick Kamarera etc. Piesele lansate au adunat milioane de vizualizari pe YouTube si au fost fredonate de catre fanii artistilor o lunga perioada de timp.
Single-ul Stories este disponibil online: https://MediaPro.lnk.to/PhelipeStoriesPR