Pe site-ul tvhappy.ro am citit o stire: Sexy, SEXY MAMA! Forme si dimensiuni pe toate gusturile! Si-au etalat mandre trupurile fierbinti si au INCENDIAT atmosfera la plaja. Au iesit la plaja si au facut furori! Modelele din imagine au realizat un pictorial incendiar in costum de baie, special pentru sezonul estival.
Vine vara, bine imi pare, asta par sa transmita fetele din imagine, care sunt protagonistele unui shooting de sezon fierbinte. Printre acestea se regaseste si Ashely Graham, unul dintre cele mai cunoscute modele plus size din lume, care se mandreste cu formele sale proeminente si nu se sfieste sa-si etaleze mandra corpul, daruit cu atata generozitate de mama natura.
- Nu conteaza varsta, forma sau marimea!, spune Ashley despre imaginea, in care apare pe nisipul fierbinte, alaturi de alte doua tinere, care au o silueta mai subtire decat a ei.
Alti comentatori, cum sunt cei de la showbiz.ro, au alta parere. Ei au scris urmatoarele: Ashley Graham este una dintre fotomodelele care incearca sa ne demonstreze ca si femeile cu forme pot fi sexy, dar americanca de 28 de ani si-a speriat fanii atunci cand a aparut in costum de baie. Ashley si sotul sau Justin Ervin au iesit la piscina hotelului din Miami unde sunt cazati pentru o sesiune de relaxare, fara sa stie ca paparazzi sunt pe urmele lor. Si n-ar fi fost nicio problema daca Ashley n-ar fi demonstrat ca toate sedintele ei de revista sunt photoshopate 100%. Vedeta este invadata de celulita, iar fanii au criticat-o teribil pe retelele de socializare dupa o asemenea aparitie.
- Una e sa ai forme sau sa fii mai corpolenta si alta e sa nu te ingrijesti deloc, sa ai celulita aia oribila si sa te declari model, i-au scris cei care, pana acum, ii erau fani.

Sursa: tvhappy.ro, showbiz.ro