La sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui eveniment organizat la Carturesti Carusel, Andra si-a dat intalnire cu fanii la o sesiune de autografe, plina de zambete, fotografii si discutii despre cel mai recent album, IUBIREA SCHIMBA TOT.
In cadrul meet&greet-ului, plin de emotii pentru toti cei prezenti, dar si pentru artista, Andra a semnat sute de albume, a facut poze si a schimbat impresii cu fiecare persoana in parte.
- Ne vedem pe net, ne trimitem pupici virtuali, zambim cu smileys. Uite ca am reusit sa ne vedem pe bune, sa ne pupam, sa ne imbratisam si sa ne zambim in realitate. Intalnirea cu fanii mei m-a inspirat. Sa nu uitam sa traim si offline, corect?, a fost mesajul Andrei, dupa intalnirea cu fanii.
Recent, artista a lansat videoclipul LA REFREN, cel de-al cincilea single extras de pe albumul IUBIREA SCHIMBA TOT. Regizat de catre SAN, clipul a depasit, in scurt timp de la data lansarii, 2.200.000 de vizualizari si 32.000 de aprecieri pe canalul de YouTube al artistei (http://goo.gl/N7KblU)
Noul album al artistei contine 18 piese si este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei. Materialul discografic este disponibil in librariile Carturesti, magazinul Muzica, benzinariile Petrom si online pe GetMusic.ro http://smarturl.it/IubireaSchimbaTot-CD, si eMAG: http://smarturl.it/IubireaSchimbaTotCD2