Iuliana Tudor este intr-o forma de zile mari. Vedeta a prezentat aseara Finala Eurovision Romania 2017 si a aratat spectaculos! Daca pana acum a adoptat tinute cuminti, Iuliana Tudor si-a uimit aseara telespectatorii.
A optat pentru o tinuta indrazneata si a imbracat o rochie semnata de Cristina Savulescu, in care s-a simtit minunat.
In ultima aperioada, imaginea Iulianei Tudor s-a schimbat vizibil, prezentatoarea tv aparand din ce in ce mai des la rubricile de vedete bine imbracate.
Fiind vorba despre Eurovision, am considerat impreuna cu echipa mea de stilisti ca este important sa fac o schimbare. Eurovisionul inseamna alt gen de muzica, alta stare, alt tip de producție fata de ceea ce fac eu la O data-n viata. Prin urmare, a trebuit sa fiu in ton cu ceea ce se intampla in jurul meu. M-am simtit minunat si mulțumesc TVR pentru provocare. Felicitari castigatorilor!, spune Iuliana Tudor.
Responsabilii pentru aparitia de top de aseara a vedetei, de la Finala Eurovision Romania 2017, sunt: Styling- Madena Pasare, Hairstylisti - Georgiana Semen si Cristi Pascu, Make-up - Marga Ianas, Rochia - Cristina Savulescu si Credit Foto - Ioana Chirita.