In cinematografe, puteti vedea in curand filmul Fifty Shades Darker (Cincizeci de umbre intunecate), in regia lui James Foley.
In distributie: Tyler Hoechlin, Luke Grimes, Jamie Dornan, Dakota Johnson
Gen film: drama, romantic, dragoste.
Romantic
Dragoste
Durata
115 minute
Premiera in Romania
10.02.2017
In timp ce Christian (Jamie Dornan) se lupta cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie sa se confrunte cu furia si invidia femeilor care au fost inaintea ei.
Darker prezinta povestea Anastasiei care, la insistentele lui Christian, accepta sa se impace cu acesta.
In incercarea de a-si recladi relatia cu barbatul iubit, Anastasia este prinsa intr-un vartej de intrigi si intamplari care o pun in cele din urma in fata celei mai importante decizii.
Dupa despartirea de Christian, Anastasia incepe sa lucreze la S.I.P. (Seattle Independent Publishing), unde il are ca sef pe Jack Hyde (Eric Johnson), care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil in prezenta lui, deoarece devine mult prea familiar fata de ea.
Intre timp, aceasta se impaca cu Christian, nestiind ca el a cumparat S.I.P. pentru a o putea avea aproape. Christian devine gelos pe Jack si cauta motive sa il concedieze. Cand Jack o santajeaza pe Ana in legatura cu schimbul de e-mail-uri dintre ea si Christian si ii face propuneri indecente, Ana il loveste si fuge din cladirea S.I.P., unde se intalneste cu Christian. Jack este concediat, lucru care il determina sa isi arate adevarata fata si care dezvaluie trecutul comun pe care il are cu Christian Grey.
In scena intra Leila Williams (Bella Heathcote) si Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere B.D.S.M. ale lui Christian care cauta sa revina in viata lui si sa o inlature pe Anastasia din peisaj.