Autoarea Manualului Mamicii ZEN va recomanda sa folositi pasta de dinti cu carbune activ.
Incercati aceste 5 lucruri noi in programul vostru de frumusete in 2017!
Stiati de pasta de dinti cu carbune activ? Dar ca uleiul de rodie este un bun demachiant.? Iata ce sfaturi de beauty are pentru noi - Raluca Zenga, autoarea Manualului Mamicii ZEN, care in curand va lansa un frumos manual de beauty.
Un chip frumos este pus intotdeauna in valoare de un zambet pe masura: in locul albirii agresive cu sensibilizare dentara incercati noua generatie de pasta de dinti cu carbune activ, pentru o dantura alba si sanatoasa si gingii protejate! Stiu, este putin ciudat sa ne spalam pe dinți cu o pasta neagra, dar efectele benefice nu vor intarzia sa apara!
Uleiul din rodie, de folosit in locul cremei de noapte dupa demachiere si tonifiere, pentru un ten reintinerit si uniform; pentru varfurile despicate sau masat pe pielea capului si lasat peste noapte, pentru cosite stralucitoare si un scalp hidratat.
Resveratrol in alimentatie si in cremele pentru fata si corp: aceasta substanța activeaza gena longevitatii, ajutandu-ne in lupta impotriva imbatranirii. Consumati afine, suc de rodie si de struguri, vin rosu (in moderație, bineinteles, concentratia cea mai mare de resveratrol se gaseste in Pinot Noir si Cabernet Sauvignon) si aplicati-va din cand in cand pe fata si pe decolteu o masca cu cacao dizolvata in ulei de cocos sau ulei din semințe de strugure.
Cosmeticele de noua generație vor conține ingredientele cu care eram obisnuiți sa ne suplimentam dieta de la interior: de pilda probioticele, cocktailul de bacterii benefice care asigura buna funcționare a sistemului nostru digestiv se regaseste acum in creme si lotiuni, cu efect anti-inflamator si purifiant- probioticele lupta impotriva bacteriilor rele care ne provoaca erupții cutanate, acnee sau eczema.
Imbratisati tendinta de a cheltui mai putin pe cosmeticele brandurilor de lux care investesc mult in publicitate, in favoarea liniilor eco-green, naturale, cu o concentratie inalta de principii active si fara compusi considerați riscanți pentru sanatatea pielii noastre. Din ce in ce mai multe femei considera ca noua regula a ingrijirii frumusetii noastre este Citeste lista ingredientelor! Da, pentru ca atenția fata de ceea ce punem pe piele este o extensie a sanatații noastre!, va recomanda Raluca Zenga.