click.ro informeaza: Madonna, imagine scandalos de porno pe Internet! Si-a ras parul pubian intr-o forma inedita (Autoare: Carmen Stefan)
Regina muzicii pop inca este neastamparata la cei 58 de ani ai sai. Cantareata si-a uimit din nou fanii dupa ce a publicat pe contul sau de Twitter o fotografie cu zona ei intima din chiloti. Cu totii stim ca Madonna n-a fost niciodata timida cand vine vorba de a-si expune corpul, dar de aceasta data, ea a revenit in atentia tuturor dupa ce a aratat pe Internet ultima sa creatie. Diva si-a ras zona intima astfel incat ultima ramasita din parul pubian sa arate precum sigla celebrei firme textile Nike, precizeaza Daily Star.
- Daaaaa! Fa-o!, a adaugat Madonna in descrierea indraznetei poze, pe care a aratat-o celor peste un milion de urmaritori de pe Twitter.
Fotografia a fost realizata de Marius Sperlich si a fost publicata in revista Nakid. Unii admiratori ai artistei n-au considerat ca imaginea ar fi prea explicita si nu au ezitat sa-si exprime admiratia pentru cantareata:
- De-asta te iubesc, regino!
Au existat insa si reactii negative la adresa gestului indecent al Madonnei, cum ar fi cea a prezentatorului Tv Piers Morgan. Dupa ce a fost prezentata fotografia divei in cadrul unei emisiuni, Piers a scos o galeata de sub masa si s-a facut ca vomita.

Sursa: click.ro