Miscarea de Rezistenta informeaza: Marius Manole si Marius Tuca revin on-air luni, la Smart FM
Vacanta s-a incheiat: Marius Manole si Marius Tuca revin in studioul Smart FM luni dimineata, la 7 si ceva. Dupa cateva zile de respiro, cei doi vor incepe ciclul emisiunilor in cea mai friguroasa zi a anului 2017 de pana acum: la o temperatura minima de -22 grade, realizatorii Marius FM vor fi la post inainte de a se lumina de zi.
- Radioul da dependenta, la fel ca televiziunea. Sarbatorim un an, in aceasta luna, de cand am inceput impreuna Marius FM, o aniversare de suflet. Am realizat emisiuni la televizor singur, ani de zile. La radio, insa, fara Manole, acest matinal n-ar fi existat. Ne reintoarcem in casele oamenilor cu emotia muzicii si a cuvintelor. Multumim neascultatorilor nostri, spune Marius Tuca, liderul Smart FM.
Revin din vacanta toate vedetele Smart FM
Toti realizatorii de emisiuni din grila Smart FM vor fi, de luni, pe post. Dimineata, Marius Manole si Marius Tuca vor fi, de la sapte si ceva dimineata, on-air. Cei doi implinesc, in aceasta luna, un an de cand realizeaza Marius FM.mContinua programul Catalin Rosioru, cu Miez de zi, urmat de Dorina Chiriac, care are un invitat special in persoana Cristinei Herescu.
- Eu ma iau cu ea de vorbe maine ca e cea mai bogata fiinta pe care o cunosc. Alina nu se pune in cuvinte. Nu face cunostinta ca toti oamenii. Te gusta cu ochii aia verzii, te inspira si te expira-nfometata, spune actrita despre invitata sa.
Dupa-amiaza, alte doua vedete ale postului, Vlad Craioveanu si Manuel Dinculescu, revin la programul obisnuit de lucru: de la ora 16,00 la ora 19,00, veti auzi cea mai acida cronica a evenimentelor care s-au petrecut in ultima perioada. Urmeaza DUPA 7 cu Kirk, cu muzica sa extraordinara, iar, de la ora 20,00, Steluta Rosca Stanescu ne indeamna sa privim arta PRIN GAURA CHEII. Smart Fm va ofera emotie si muzica buna pe 107,3FM sau online pe smartfm.ro