Joi, 17 noiembrie, la ora 17.00, va avea loc evenimentul dedicat unei familii fericite: Conferinta Traieste Sanatos cu Simona Dragomir, tema: Mama Si Copilul.
Ca de fiecare data, in cadrul acestor evenimente, specialisti de renume, in care vedeta are incredere, vor discuta si vor sfatui doamnele gravide, cat si mamicile si taticii aflati la eveniment, despre cat de important este sa ne mentinem sanatosi.
Invatam mamele sa aiba grija de ele si de copiii lor! Corpul nostru este singura casa pe care o avem cu adevarat, asa ca va invit sa luati parte la o noua conferinta, in care vom descoperi impreuna importanta recoltarii celulelor stem la banca de celule stem Biogenis, cum sa ne revenim cat mai repede la forma fizica de dinainte de sarcina si cum ne ajuta vibrolipoaspiratia, o sa ne explice dna dr Silvia Stanculescu,
medic specialist chirurgie plastica, apoi vom primi sfaturi pentru sanatatea si frumusetea dintilor in sarcina si alaptare, dar si sfaturi de ingrijire dentara pentru copii in primii 3 ani de viata, de la dr. Monica Hazizi si dr. Klodian Hazizi, medici stomatologi de la Denttaglio Clinic, a incheiat Simona Dragomir.
Speakerii evenimentului vor fi:
- Alina Oprea - reprezentant Biogenis,
- Dr. SILVIA STANCULESCU, medic specialist, chirurgie plastica,
estetica si microchirurgie reconstructiva,
- Dr. MONICA HAZIZI, medic stomatolog, Denttagio Clinic,
- Dr. KLODIAN HAZIZI, medic stomatolog, Denttaglio Clinic.
Specialistii si doctorii invitati vor raspunde tuturor intrebarilor publicului si va invitam sa va inscrieti la conferinta pe adresa: [email protected]!
Intrarea este libera, asa ca va asteptam in numar cat mai mare, insa in
limita locurilor disponibile, respectiv o audienta de maxim 100 de
persoane. Evenimentul va avea loc pe 17 Noiembrie, la ora 17.00, la Aida Bistro,
Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru si va asteptam cu drag!
Partenerii evenimentului: Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, BEAUTY
GATE STUDIO, Editura Litera.
Parteneri media: Radio ITSY BITSY, Eva.ro, Replica Vedetelor.ro,
Kfetele.ro, LumeaInTrend.ro, TraiesteSanatoscuSimona.ro,
ReplicaVedetelorEvents.ro