Filmul Doua Lozuri in regia lui Paul Negoescu si avandu-i in rolurile principale pe actorii Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, a castigat mentiunea speciala a juriului la Festivalul de Film de la Zurich. La editia de anul acesta au pasit pe covorul festivalului nume ca Hugh Grant, Uma Thurman, Ewan McGregor, Daniel Radcliffe, Woody Harrelson sau Oliver Stone.
Biletele pentru proiectiile filmului in cadrul festivalului au fost epuizate cu zile bune inainte de proiecție, iar filmul a fost primit cu mult entuziasm de catre publicul prezent la festival.
Comedia romaneasca a fost reprezentata la festival de actorul Dorian Boguta, regizorul si scenaristul Paul Negoescu, directorul de imagine Ana Draghici si producatorul executiv Ovidiu Stancu, avand sustinerea Institutului Cultural Roman din Viena.
Dupa premiera internationala de la Zurich, filmul participa zilele acestea in competiția Festivalului International al Filmului Francofon care se desfasoara la Namur, Belgia. Proiecțiile din cadrul festivalului au loc pe 1 si 3 octombrie in prezența regizorului Paul Negoescu si a directorului de imagine Ana Draghici. Ajuns la cea de-a 31-a editie, festivalul de film de la Namur este unul dintre evenimentele cinematografice importante din Europa unde, in ultimii ani, au castigat premii numeroase filme romanessti precum Aferim!, Poziția copilului sau Marti dupa Craciun.