Miscarea de Rezistenta informeaza : Marius Tuca si Marius Manole revin, din 12 septembrie, la matinalul Smart FM (Autor: Cristi Semeghin)
Smart FM (107,3 FM), trece la grila de toamna, de luni, 12 septembrie 2016. Marius Tuca si Marius Manole revin, de la 7 si ceva dimineata, in rolurile de gazde ale MATINALULUI MARIUS FM.
- Avem o seama de proiecte mari in aceasta perioada despre care vom vorbi la timpul potrivit. Smart este de putina vreme in FM-ul romanesc dar ne mandrim deja cu un public premium, care ne intampina in fiecare dimineata si caruia ii multumesc: 66% dintre ascultatorii nostri au studii universitare si postuniversitare, 74% au venituri mari si foarte mari, 75% sunt activi profesional, 59% sunt barbati si 41% femei. Stiu ca este foarte la moda sa spui ca te adresezi oamenilor tineri si foarte tineri, Smart FM insa, la fel ca site-ul miscareaderezistenta.ro , sunt deschise pentru toti romanii, indiferent de varsta, declara Marius Tuca, directorul postului.
Luni, de la ora 11:00, la fel ca in fiecare zi a saptamanii, Catalin Rosioru va fi la butoanele emisiunii MIEZ DE ZI, dupa care ascultatorii vor fi IN AER cu Dorina Chiriac. De la ora 16:00, Vlad Craioveanu si Manuel Dinculescu sunt la post cu B SMART.
Seara, de la 19,00, urmeaza intalnirea cu Kirk (Cristi Chirculescu), dupa care, de la ora 20,00, Steluta Rosca Stanescu va preda ARTA PRIN GAURA CHEII.
In celelalte zile ale saptamanii, vor avea emisiuni Adrian Oianu, Patrizia Paglieri, Ovidiu Lipan Tandarica, Rodica Mandache si Emilia Popescu (de la ora 13:00), iar, de la ora 20:00, Alina Manole, Veronica Soare, Toma Roman JR si Ana-Maria Paunescu. De la orele 22:00, incepand de luni si pana miercuri, ascultatorii sunt asteptati de Rebeca Walter, Traian Maicanescu, si Eveline Pauna. STIRILE DE LA FARA ZECE sunt prezentate de Anda Miclea si Iulia Parlea.

Sursa: miscareaderezistenta.ro