Noul videoclip Alb Negru ne pune in scena o poveste de dragoste. Cum putea fi altfel? Prin What you want, Andrei si Kamara aduc un refresh proiectului AlbNegru care a implinit luna aceasta 12 ani de la debut. Acest nou videoclip reuseste sa dea exact starea din piesa. O stare care te tine in priza de la un cap la altul. Scene din viata de zi cu zi care transmit o buna dispozitie cum rar mai intalnesti in videoclipurile ce ruleaza in ultima vreme.
Fara masti si articifii, Andrei si Kamara reusesc sa ne incante si de aceasta data.
Videoclipul a fost produs de noua echipa de productie Video "LUKA Film", care reuseste sa surprinda placut de la primii pasi prin simplitate si dinamism. Kamara s-a ocupat de Scenariu si Regie, ajungand astfel la videoclipul cu nr. 9 si a dat dovada de mult profesionalism intr-o meserie despre care nu stiam ca o practica cu atata placere.
Alaturi de Octavian Lucian, care i-a fost D.O.P la acest videoclip, Kamara spune care are ganduri mari:
Trebuie sa recunosc ca o mare parte din tot ce am invatat in domeniul asta ii se datoreaza lui Dan Petcan, care pentru mine e un regizor de exceptie. Desi sunt nou in acest domeniu, uite cum pe nesimțite, am ajuns la cel de al 9-lea videoclip regizat si am avut o placere deosebita sa lucrez alaturi de Octavian Lucian, care este un profesionist desavarsit si care s-a implicat 100% alaturi de mine in acest proiect. Am reusit impreuna sa dam viata acestei povesti, fiecare cu partea cu care se pricepe cel mai bine. Veti mai auzi de noi in aceasta formula pentru ca facem echipa buna. Multumesc si regizorului Ionuț Trandafir (Tranda) pentru sfaturi.
Prietenul si colegul lui Kamara e incantat de rezultatul obtinut, dar in stilul lui caracteristic nu se arunca in pronosticuri:
De 12 ani cant alaturi de Kamara si suntem probabil trupa de baieti cea mai longeviva de pe piata muzicala din Romania, pentru ca avem 12 ani de activitate fara pauze. 12 ani in care am lansat 5 albume si am ajuns la videoclipul cu nr 16 in aceasta formula. Vreau sa cred ca avem maturitatea de a nu da pronosticuri daca piesa a fi un Hit sau nu. Publicul decide, noi cantam ce simtim si nu ne vom abate de la acest drum, asta desi ne-am adaptat la fiecare perioada muzicala de-a lungul aniilor. What You Want e noul nostru single si speram ca prin sustinerea Radiourilor, a Televiziunilor, Youtube si a retelelor de socializare, el sa ajunga la cat mai multa lume. Impreuna cu Sprint Music, facem echipa de anii buni si de aceasta data speram sa facem treaba buna, ne-a spus Andrei.
Desi noul lor single e o piesa de dragoste, e totusi diferit fața de celalate, mai intai de toate prin genul muzical abordat (zouk - pop), apoi prin ritm, care e mult mai alert decat cel cu care ne-au obisnuit cei doi si in cele din urma, prin faptul ca e cantata in doua limbi (engleza si franceza).
Piesa e compusa de baietii de la Deepside Deejays (Victor Alstani ssi Silviu Paduraru| Metropolitan Records), iar vesurile poarta semnatura artistei K.I.M alaturi de Kamara.