Recent, s-a desfasurat prima editie pe anul 2016 a caravanei Traieste Inteligent sustinuta de Dana Savuica si organizata impreuna cu Replica Vedetelor Events, avand drept centru al actiunii Hotelul Marshal Garden, din Calea Dorobantilor 50B.
Cu o atmosfera nobila, elevata si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, hotelul a fost locul in care vedeta si invitatii ei: Ioana Cioroianu, Event Manager Farmec si Dr. Adrian Mina, medic stomatolog si fondator al DaVinci Dental Clinic, le-au dat intalnire tuturor femeilor inteligente care si-au dorit sa afle cele mai bune ponturi in materie de lifestyle si sa urmareasca provocarile Danei Savuica: prezentari de moda, recomandari de produse cosmetice si dentare, oferte turistice si demonstratii de gatit.
Participantele s-au lasat rasfatate intr-o calatorie de 5* in lumea modei, a frumusetii si a gusturilor fine, pe terasa-gradina a hotelului boutique Marshal Garden 5*, in timp ce primavara si vara s-au regasit in colectia de haine si pantofi LPB, in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in gama de produse Gerovital Plant, a carui ingredient de baza este uleiul organic din Floare de Mac, in gustul indraznet al berii Redd's precum si in delicioasele clatite gatite special de Dana Savuica si Chef Sandu Carpen in tigaia Tefal Panda. Si pentru ca frumusetea a stat intr-un zambet de cinci stele, femeile inteligente au descoperit gama premium de produse dentare Sunstar Gum.
Prin evenimentele acestea doresc sa creez o atmosfera in care femeile sa descopere stilul meu de viata, un stil ce are legatura cu produsele si locurile care ma inspira pe mine si pe care le consider demne de impartasit. Astfel, dupa succesul avut anul trecut, sunt gata sa plec intr-o caravana in sase orase incepand cu Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara, Iasi si Brasov, alaturi de partenerii mei LPB Shoes Romania, Meli Melo, Gerovital, SunStar Gum, Tefal si Redd's, a povestit Dana Savuica.
A fost o onoare si o bucurie sa gazduim acest eveniment si asteptam cu drag oaspetii sa ne treaca pragul si sa ne descopere. Unica terasa-gradina din Bucuresti de 500 mp aflata la inaltime s-a deschis oficial cu ocazia acestui eveniment pentru sezonul de vara 2016", a spus Iulia Mladin, marketing consultat Marshal Turism.
Dana Savuica este un pasionat creator de bun gust si doreste ca evenimentele ei sa fie o rampa de socializare, iar subiectele alese pe tema frumusetii sa fie aprig discutate intre femei.
Cei peste 80 de invitati, alaturi de vedetele Claudia Pavel, Anca Serea, Cristina Cioran, Crina Matei, Marina Almasan, Ilinca Obadescu, designerul Dorin Negrau si fashion bloggerii Carmen Negoita si Maria Andrei au fost intampinati cu bere Redd's Cranberry Crush, singura bere pentru femei cu gust de merisor, cu cafea Stretto, apa pura Aqua Carpatica, sucuri Fresh Corner si deliciile de la Alka. Intr-un decor natural, cu ghivece cu rozmarin de la Agriro care trezeau simturile senzoriale, invitatii au asistat la o parada de moda cu colectiile de primavara-vara LPB Shoes si Meli Melo. Ambele branduri frantuzesti au atras atentia prin design, culori si imprimeuri, dand o nota chic de la femme romantique.

LPB

Designerii LPB cauta surse de inspiratie in mai multe locuri in moda, arta, arhitectura si industria masinilor si, bineinteles, sunt atenti la ce se intampla in societate. Nici un pantof nu pleaca din departamentul de creatie fara a se verifica cat este de usor, moale, flexibil, confortabil sau potrivit. LPB infrunta constant limitele de confort, design inovativ si cea mai buna calitate de pe piata.

Meli Melo

La Meli Melo, primavara incepe cu influente etno si feminitate, sub umbrela la femme romantique. Bijuteriile multicolore, cu accente florale, statement dar si piese discrete, gentile cu imprimeuri colorate, atent combinate, feminine, contureaza o colectie de inspiratie pentru femei. Noul sezon o va conduce prin stiluri diferite, insa atat de asemanatoare cand vine vorba despre femeie, cea careia se adreseaza, "La Femme Romantique!

Femeile romance sunt frumoase si stiu sa-si intretina aceasta frumusete. Gerovital Plant este alegerea mea si a familiei mele. Atat mama, cat si bunicile mele folosesc cremele Gerovital si arata senzational. Pentru mine este dovada cea mai buna ca Gerovital este alegerea perfecta pentru toate varstele, declara Dana Savuica.

Gerovital Plant

Anul 2016 vine cu o noua gama de produse Gerovital Plant, in care ingredientul de baza pe care specialistii Gerovital l-au ales este uleiul organic din Floare de Mac. Acesta are avantajul de a proteja tenul si pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitati ale pielii, iar Uleiul din flori de Mac are efect calmant si de protectie al pielii.
De multe ori sunt intrebata in ce consta frumusetea mea si de fiecare data eu raspund ca in zambetul meu. Imi place sa am dantura perfecta, dintii curati si albi si pentru asta eu merg la control dentar in mod constant, folosind cele mai bune produse profesionale de intretinere. Am considerat ca este bine sa il aduc pe medicul stomatolog Adrian Mina de la DaVinci Dental Clinic, ca sa prezinte femeilor modul inteligent de a-si intretine zambetul, prin gama Sunstar Gum.

Cat despre gatit, Dana ne-a declarat:
Eu nu prea stiu sa gatesc de aceea caut sa imi usurez munca folosind produse care practic gatesc singure. Asa am descoperit tigaia Tefal Panda, pe care am folosit-o cu succes in prepararea unei retete delicioase de clatite cu branza de capra, merisor si seminte de mac. Bineinteles ca am avut ajutorul bucatarului sef al hotelului Marshal Garden, domnul Sandu Carpen.

Tefal

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase care ofera un gatit echilibrat si sanatos, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare, conviviale, care ofera placerea de a le utiliza in fiecare zi.
Meniul delicios a fost asigurat de catre hotelul Marshal Garden, invitatele gustand din preparatele variate iar agentia Marshal Turism le-a alimentat pofta, descoperind cele mai incitante vacante exotice.
Seara a culminat cu un apus de soare spectaculos, o luna plina pe cerul in amurg si o tombola cu premii speciale oferite de catre partenerii Danei.
Mai multe detalii si filmari gasiti pe site-ul Danei Savuica: www.danasavuica.ro.
Sponsorii evenimentului: Gerovital, LPB, SUNSTAR GUM, DaVinci Dental Clinic, Redd's, Tefal, Meli Melo, Hotel Marshal Garden.
Parteneri eveniment: Editura Litera, Agriro, Fresh Corner, AQUA Carpatica, Alka, Cafeaua Stretto
Parteneri media eveniment: DanaSavuica.ro, Femeide10.ro, ReplicaVedetelor.ro, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro.