Ieri am cunoscut-o pe actrita Tily Niculae, cunoscuta publicului din Romania din serialul La bloc difuzat la Pro TV. Evenimentul la care am participat a fost unul frumos, la Restaurantul Gargantua D'oro din zona Dorobanti, unde au fost lansate pe piata sucurile Cold Pressed Juicery.
Actrita Tily Niculae s-a asezat la masa la care ma aflam eu cu inca doua colege din presa. Extrem de prietenoasa, Tily ne-a povestit atat de multe lucruri din viata ei si si-a deschis sufletul in fata noastra, desi abia ne cunoscuse de cateva minute.
Am aflat de la ea ca, in luna februarie, ca insarcinata fiind cu al doilea copil, a pierdut-o din cauza unor probleme de sanatate. Inima viitorului ei copil a incetat sa mai bata in luna a doua de sarcina! Si lucrul acesta Tily nu il spunea cu vreo emotie in glas (probabil ca doar ea stie ce este in sufletul ei!), ci complet detasata.
Actrita si-a dorit foarte mult sa devina, din nou, mama, aceasta avand o fiica de cinci ani. Tily are 30 de ani, pe care nu ii arata deloc. E joviala si plina de viata si de vise frumoase, pe care, cu siguranta, ca le va realiza. E optimista si curajoasa si, cu siguranta, candva, intr-o zi, o va ajuta Dumnezeu si ii va mai darui inca un copil, daca si-l doreste asa de mult.
Ne-a vorbit despre proiectele ei frumoase, despre blogul ei (www.tilyniculae.ro) si despre filmuletele pe care le posteaza aici si pe care le editeaza singura.
La ecografie, mi s-a spus ca am un hematom foarte mare si ca am sanse 50-50. Mi s-a dat tratament, am facut injectii in burta. La sase saptamani i-am auzit inima fatului, iar in saptamana a saptea am mers iar la ecografie, voiam sa ma asigur ca totul e bine, a mai povestit Tily Niculae.
In afara de aceasta drama, de cativa ani Tily se confrunta si cu boala psoriazis, care i-a afectat mana stanga. Cu toate acestea, incearca pe cat posibil sa adopte un stil de viata sanatos, iar sucurile pe care le-a testat la eveniment isi doreste sa le consume si in continuare.