- Cum ti se pare sa iei brunch-ul la cafeneaua Fior di Latte de pe Bd. Primaverii?
- E prima oara cand vin aici si mi se pare un loc foarte primitor, intim si din acest motiv am si ramas mai multe ore. De-asta mi-am chemat si prietenii aici!
- Dar, trebuie sa fii prudenta, pentru ca am inteles ca pe strada, in fata cafenelei, este plin de paparazzi.
- Eu nu sunt neaparat mondena, ca sa ma urmareasca paparazzi! Eu lucrez la TVR.
- Ai gustat din caracatita cu gelato de fistic pregatita de Oana Plesan, la Fior di Latte. Ti-a placut?
- La gustul de caracatita am exclamat: wow! Nu m-am asteptat la combinatia asta de gusturi si texturi.
- Mai ai timp de gatit, avand in vedere ca la TVR 2 prezinti miercuri, de la ora 11.00, emisiunea La fix - stiinta si tehnologie si care iti ocupa aproape tot timpul.
- Da, sigur ca da, am timp de gatit, mai ales ca am si un copil! Gatesc o data la doua zile mai multe feluri de mancare clasica. Provin din Ardeal, asa ca mancarurile mele sunt ardelenesti. Gatesc si peste, fructe de mare, dar nu caracatita! Fructele de mare mancate in Romania nu mi-au priit pana acum, dar cele din Grecia mi-au placut enorm.
- Stiu ca o alta pasiune de-a ta sunt motoarele. Mai participi la competitii sportive?
- De cand am emisiunea La fix - stiinta si tehnologie difuzata miercuri, la ora 11.00, la TVR 2, nu mai am timp sa particip la competitii de motociclism. Motoarele au ramas in continuare pasiunea mea, dar nu mai prezint nimic pe tv in acest sens.
Scriu pe contul de facebook despre evenimentele moto si am pastrat legatura cu cei din domeniu. Ma duc acum ca spectator si nu ca redactor de motociclism. Sotul meu, pasionat si el de motoare, are un blog, Motor Test, pe care posteaza articole interesante.
- Ai vreun regret?
- Da, ca emisiunea mea nu este difuzata la o ora accesibila, in asa fel incat sa se poata uita toata lumea! E o emisiune utila, din care ai ce invata.
- Da-mi cateva detalii despre emisiunea La fix.
- Emisiunea se numeste La Fix, este de luni pana vineri, in direct, de la ora 11.00, la TVR 2, in fiecare zi cu alta tematica si alt prezentator. Eu o prezint miercuri, cu tematica stiinta si tehnologie, iar subdenumirea e Vreau sa stiu.