Cristina Ilie este absolventa a Facultatii de Chimie Industriala, din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si a Facultatii de Drept - Universitatea Romano-Americana.
Din anul 2007, Cristina Ilie a ales sa se alature unei echipe frumoase intr-un domeniu absolut necunoscut, distributie de film in cinema, in cadrul societatii Intercomfilm Distribution, unde ocupa functia de asistent general manager.
Stiind ca este pasionata de filme, am rugat-o pe Cristina Ilie sa ne raspunda la cateva intrebari.
- Cat de des mergi la cinema?
- Iti voi raspunde sincer: ori de cate ori imi permite timpul. Avand acasa o pitica de clasa intai, timpul liber este destul de bine prioritizat. Am saptamani in care merg de doua ori si saptamani in care nu pun piciorul in cinema.
- Ce filme preferi?
- Filmele mele preferate sunt cele cele distribuite de Intercom: A Night Before, Hotel Transilvania 2 si Triple 9. Din categoria vazut, placut, indragostit, dar nu distribuit de Intercom: Deadpool, A Man From UNCLE si Mad Maxx.
- Ce actori preferati ai?
- Ti-as spune o intreaga lista, insa ma opresc la cei care mi-au dat o stare de bine si la care ma pot uita la nesfarsit fara sa ma plictisesc: James Franco, Armie Hammer, Daniel Craig, Charlize Theron.
- Ce film recomanzi pentru aceasta perioada, la cinema?
- Recomandarea mea: TRIPLE 9. Recomand acest film de actiune tuturor celor carora le plac suspansul, ceva violent si baile de sange.