Pe Strada Academiei din Bucuresti, ceasornicarul Catalin Vardianu este renumit pentru ca poate repara orice model de ceas. Si unele dintre vedetele de la noi isi repara la el ceasurile.
Am reparat multe ceasuri valoroase in ultima perioada: Zenit, Hublot, TAG Heuer (elvetian), Doxa, Seikko, Rolex si Swatch. Meseria de ceasornicar e o meserie care necesita foarte multa atentie si rabdare. Acum, se poate lua licenta in meseria de ceasornicar, ne-a spus Catalin Vardianu.
De-a lungul timpului, Catalin a primit la reparat ceasuri elvetiene - mecanice si cu baterii de la firmele: Rado, Doxa, Edox, Longines, Glashutte, Omax si Tissot, dar si de la firme japoneze precum: Seiko, Orient, Citizen si Rikoh.
Meseria de ceasornicar e pe cale de disparitie! S-au imputinat ceasornicarii la noi in tara!, spune Catalin.
Acesta lucreaza de cativa ani la S.C. Androx - Art S.R.L. In cariera sa, a reparat ceasuri pentru vedete, precum creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove.