Hellen Concept Store, situat pe Strada George Enescu nr.8 A, in Bucuresti, a adus recent un nou brand, hand made, Irka Shoes, al carei director este Irina Calancea (irka-shoes.ro).
Magazinul Hellen Concept Store este situat in spatele fostului magazin Eva si are un vad foarte bun. La eveniment au participat iubitori de frumos, printre care Irina Calancea - director Irka Shoes, Cristina Calancea - hair-stylist/ make-up artist/ nail technician, Elena Cucicovschi - manager la Hellen Concept Store, Inas Jaffar din Irak (creatoare de rochii), Alexandra Shein (de la Mastershef, care a pregatit niste preparate exceptionale) si Radu Sirbu, fost component al trupei o-Zone venit impreuna cu sotia sa, Ana, alaturi de care are o relatie superba.

Irka Shoes creeaza pantofi hiper moderni

Irka Shoes este o marca premium pentru ca fiecare pereche este facuta manual, atent lucrata si verificata de doua ori inainte de a ajunge la tine. Materialele sunt atent selectionate, iar interiorul este de asemenea din piele.
Nu exista niciun risc pentru tine in a comanda incaltamintea Irka Shoes deoarece acestia efectueaza ajustari gratuite!

"La Hellen Concept Store sunt 18 designeri care creeaza colectii, printre care: Eva Slav, Amelie, Souri, Dyo by Parubina, Isabelle Garcia, Framboise, L'Armoire, Atelier Comsa, Rusanda si Irka Shoes (pantofi hand-made din piele). Bijuteriile sunt Isabia", ne-a spus Elena Cucicovschi.
Saptamana viitoare, pe 18 decembrie, tot la Hellen Concept Store, va avea loc o lansare inedita a lui Alex, un creator de fuste midi deosebite, pentru fete.
Elena are de gand sa organizeze la Hellen Concept Store de pe Strada George Enescu nr. 8 A si work-shop-uri de dezvoltare a energiei feminine. pe 20 decembrie, de la orele 14.00, va avea loc primul work-shop de asemenea gen, la Hellen Concept Store, unde intrarea va fi gratuita. Acesta face parte din cursul Arta feminitatii.
Magazinul Hellen Concept Store este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 20.00, sambata, intre orele 10.00 - 19.00 si duminica, intre orele 10.00 - 17.00.