Pe 14 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrusca ajunge in inima capitalei, la Sala Mare a Teatrului National pentru a le vesti bucurestenilor Craciunul! Desi initial organizatorii programasera o singura reprezentatie - pentru ora 20.00, ca urmare a vanzarilor mari si a cererii publicului care solicita bilete la categorii de pret epuizate, spectacolul va avea doua reprezentatii, cea adaugata ulterior urmand sa inceapa de la ora 17.30!
Dascalul de colinde” revine an de an in tara noastra pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe obiceiul colindului. Anul acesta, la numai cateva zile dupa ziua sa de nastere (artistul serbandu-si ziua pe 8 decembrie), ii va colinda pe bucuresteni la Teatrul National Bucuresti (TNB), in doua reprezentatii: de la ora 17.30 si de la ora 20.00.
Cel mai cunoscut si iubit interpret de colinde ii va incanta pe admiratori cu piese clasice precum Florile Dalbe”, Trei Pastori”, Afara Ninge Linistit”, Linu-i Lin”, Sfanta-i Sara de Craciun” dar si cu piese de pe noul sau album Cantece de acasa”.
Turneul de colinde Leru-i Ler” va trece prin mai multe orase din Romania. Lista oraselor precum si biletele pentru aceste concerte pot fi gasite pe www.Biletoo.ro.