In week-end-ul trecut, sediul TopLine din Bucuresti a fost un adevarat rai al produselor cosmetice.
Printr-un eveniment exclusivist, s-a dat startul Top Beauty Trade Show 2015, cel mai important targ din industria frumusetii. Printre vedetele care au participat la eveniment s-au aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, stilista Adina Buzatu, Dana Savuica, Gianina Corondan, care este de ceva timp redactor-sef al revistei VIP si Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos. Sediul TopLine din Bucuresti (Bd. Regina Maria, nr. 14) a fost un veritabil rai al produselor cosmetice. Ia ce au gasit iubitorii de beauty acolo:

Ateliere speciale la Top Beauty Trade Show

Duminica, 4 Octombrie, la TopLine (Bd. Regina Maria, nr. 14), va fi ziua dedicata atelierelor speciale pentru consumatorii de frumusete.

Atelier: Tehnici de aplicare a genelor pentru acasa si secretele unei priviri seducatoare

Machiajul ochilor si realizarea lui pentru orice ocazie
Invitat Special: Mirela Vescan, Art Director Make-up
Data: Duminica, 4 Octombrie, intervalul orar: 12.00- 14.00

Atelier: Tips & Tricks pentru ca sanatatea ta sa devina un stil de viata

Stil de viata sanatos
Invitat Special: Florentina Opris - Ambasador al vietii sanatoase, al sportului si al alimentatiei corecte
Data: Duminica 4 Octombrie, intervalul orar: 12.00 - 14.00

Tips & Tricks pentru o coafura perfecta de sarbatori

Glamour & eleganta de sarbatori
Invitat Special: George Popescu, castigatorul concursului Cel mai bun hairstilist din Romania 2015”
Data: Duminica, 4 Octombrie, intervalul orar: 10.30 " 12.00

Solutii pentru rezultate rapide si recomandari pentru ingrijirea de acasa.

Secretele unui ten perfect dupa vacanta
Invitati special: Lili Olteanu - Baaddi, Trainer & Educational Manager Top Line si Carmen Negoita - Fashion & Beauty blogger
Data: Duminica 4 Octombrie, intervalul orar: 10.30 - 12.00

NOUTATILE TOPLINE

Invitatii evenimentului Top Beauty Trade Show 2015 au avut ocazia sa descopere nu doar discounturile spectaculoase ale produselor de top, ci si noile colectii aduse in Romania de Top Line.

MOROCCANOIL, Tratamentul la 125ml in editie limitata

Tratament Moroccanoil este un produs ce are la baza uleiul de argan, care a revolutionat industria de ingrijire a parului, impresionand stilistii si clientii din lumea intreaga. Tratamentul Moroccanoil ofera baza perfecta pentru orice tip de coafura si toate tipurile de par. Produsul vine cu o geanta Moroccanoil cadou.

OPI Star Light colectia de sarbatori 2015

Colectia de sarbatori 2015, OPI STARLIGHT COLLECTION

OPI a lansat o gama plina de eleganta si glamour, realizata in parteneriat cu Swarovski. Trendsetter in nail looks, OPI propune culori extraordinare, in nuante glitter, shimmer si metalice, insotite de accesorii precum tatuaje temporare, stickere, inele si bratari pentru un look sofisticat. Colectia OPI STARLIGHT a fost lansata in exclusivitate la Top Beauty Trade Show 2015 si are pretul recomandat de 56 lei.

Babor ReVersive Magic Cream

BABOR REVERSIVE SUPREME GLOW

Pigmentii ultra fini glow-tech”, prezenti in cremele de fata BABOR, sunt in trend si ofera tenului stralucire si tinerete.

Noul Magic Cream, REVERSIVE SUPREME GLOW (50ml, pret recomandat de vanzare - 800 lei), este o crema anti-imbatranire cu efect instant de stralucire. Cu textura sa inovatoare, spuma si pigmenti ultra fini glow-tech” si Lumicol, un ingredient activ care intensifica stralucirea, acest produs-minune BABOR reda instant tenului luminozitatea tinereasca. Formula REVERSIVE anti-imbatranire netezeste, catifeleaza si reda tineretea tenului.

BABOR Advent calendar

BABOR ADVENT CALENDAR

BABOR ADVENT CALENDAR reprezinta un tratament in 24 de pasi pentru un ten sanatos si stralucitor. Fiecare din cele 24 de fiole contine ingrediente active pretioase, pentru a avea, pana la Craciun, un ten perfect. Anul acesta Calendarul contine si o fiola DOCTOR BABOR Ultimate Glow Booster Bi-Phase Ampoule. BABOR ADVENT CALENDAR are pret recomandat de vanzare de 482 lei.

Goldwell red Collection - fall trends 2015

GOLDWELL RED COLLECTION

Nuantele Red, in trendurile acestui sezon, sunt prezentate de Goldwell in patru look-uri de invidiat: Violet Intens, Mahon Stralucitor, Rosu Indraznet, Cupru Lucios. Sunt 9 nuante superbe, create pe baza tehnologiei Elumenated (culoare oxidativa combinata cu Elumen), pentru rezultate splendide, unice.