www.click.ro informeaza: La televizor l-am vazut glumet si pus pe sotii, dar numai el stia ce era in sufletul lui. Serban Copot, concurent la Splash! Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial.
In iulie, cand filma pentru emisiune la bazinul olimpic de la Bacau, iubita lui, ramasa la Bucuresti, pierdea o sarcina.
Viata bate filmul pentru Serban Copot (34 de ani) de la Animal X. Solistul a trecut de curand prin emotii negative in timp ce filma pentru emisiunea Splash! Vedete la apa” (Antena 1)!. Aflat cu ceilalti colegi la Bazinul Olimpic din Bacau, unde se arunca in cap de la 3, 5, 7 sau 10 metri, iubita lui, Roxana Stan, traia o drama, cosmarul oricarei mamici. Gravida a doua oara, tanara a suferit un avort spontan, veste care a ravasit-o, pentru ca amandoi isi doreau enorm un fratior sau o surioara pentru Teodor Serban, fiul lor de patru ani.
Din pacate, a pierdut sarcina. Amandoi iubesc copiii si si-ar fi dorit sa fie iar parinti. Serban a aflat vestea trista mai tarziu, dupa ce a terminat filmarea de la Bacau. A innebunit de ciuda ca nu era acasa, sa-si consoleze iubita. A fost o drama pentru amandoi, pentru ca nu se asteptau, isi facusera multe planuri de viitor. Incearca sa depaseasca momentul”, ne-au spus surse din apropierea celor doi indragostiti. Avortul spontan reprezinta intreruperea spontana a sarcinii, printr-o cauza naturala, fara o interventie din afara. Avorturile spontane au loc relativ frecvent, iar una din 4 femei gravide pierd sarcina. Chiar daca evenimentul nefericit s-a petrecut destul de curand, in iulie, cuplul incearca sa uite povestea si si-a reluat obiceiul de a iesi la evenimente mondene sau filme. Sambata, Serban si Roxana au mers impreuna cu fiul lor la un film de desene animate, intr-un cunoscut mall din Baneasa. Serban este acum in pauza de la filmarile pentru sezonul al optulea al emisiunii Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, insa va relua curand filmarile, caci gazda Alina Puscas a nascut si se poate intoarce la lucru.
Chiar daca trebuie sa filmeze in salbaticie pentru Serifi de Romania”, show-ul de supravietuire care va fi difuzat in curand la Antena 1, Vladimir Draghia (29 de ani) are permisie pentru mondenitati. Sambata, el a mers la premiera unui film de desene animate. Draghia si-a imprumutat vocea personajului negativ Leeyoon din pelicula Mune: Gardianul Lunii”, care va avea premiera in Romania pe 11 septembrie.
,,E prima data cand pun voce pentru un film de animatie. Personajul pe care l-am dublat e un prefacut, un inchipuit! Am avut de ras, de plans, de cantat”, a spus Draghia. Actorul mai are un motiv de bucurie, despre care nu poate face insa nici un comentariu. Click! a aflat ca el este marele castigator al concursului Splash! Vedete la apa!”, stire confirmata de surse de pe platoul de filmare. Draghia a castigat astfel marele premiu de 3.000 de euro, care va merge la micutele Marina (9 ani) si Andreea Sandu (12 ani), onotatoare care vor sa faca performanta. Marea finala Splash!” va fi difuzata pe 13 septembrie, de la ora 20.00.