Cloche-Creator of Desire este un nou showroom, deschis recent pe Strada Paris, nr. 20, caci Cloche & Paris go hand in hand. Povestea este cat se poate de fireasca: doua surori iubitoare de moda si o mama dispusa sa puna in aplicare ideile lor au hotarat sa transforme o pasiune comuna intr-un mic business.
Cloche propune atat creatii custom made, cat si colectii ready to wear. Eu le preconizez un viitor frumos, caci creatiile lor au niste atuuri atemporale ; simplitate si eleganta. Si tot ca o nota personala, va spun ca m-am bucurat nespus cand am vazut un showroom fara nelipsitele, de-acum, chiar banalele rochii de dantela sau tulle.
Cloche este un showroom virtual, este locul in care va veti putea lasa inspirate
de viziunea noastra, fiind in acelasi timp si un magazin online.
"In copilarie, aveam caiete mari in care desenam tot felul de tinute! Nu mi-am dorit niciodata papusi si vroiam haine! Sora mea, Luciana Popa, actrita (a avut o emisiune de shopping si a terminat Stiinte Politice), a plecat definitiv in America in 2012. A fost Next Diva si imi da idei de tinute, imi trimite poze cu tendintele in moda din Statele Unite ale Americii. Romancele sunt fashioniste", ne-a spus Ioana Popa.
Aceasta isi achizitioneaza materiale precum matase, brocard, tafta, voaluri, triplu voaluri din Italia si din Timisoara. "In toamna voi lansa o colectie in care sa introduc sacouri si paltoane din lana", a adaugat Ioana Popa, care a absolvit Facultatea de Sociologie.
Talentul il mosteneste de la mama ei, Adriana Popa, care a fost cadru medical si care lucreaza cu ea la acest atelier.

Ce gasiti in atelierul CLOCHE - Creator of Desire

In atelierul Cloche, al Ioanei Popa, situat pe Strada Paris, nr. 20, apartament 2, gasiti camasi de dama, de matase - 300 RON, rochii din bumbac - 250 RON, broderii albe, de plaja (rochii boho), pantaloni cu talie inalta - 250 RON (culottes) gen fusta pantalon.
"Am deschis atelierul in noiembrie 2014! Ne uitam la fustele noastre care erau cloche si asa a venit numele atelierului. Am foarte multe eleve de clasa a XII-a care-si fac rochiile de absolvire si femei care lucreaza in diverse ministere. Tendintele verii sunt rochiile chimono. Anul acesta, se poarta culorile tari: fucsia, mov, verde, galben, portocaliu", a mai precizat Ioana Popa. Alaturi de ea, lucreaza in atelierul Cloche mama Ioanei, dar si alte doua angajate.
Mai multe detalii despre atelierul CLOCHE gasiti pe site-ul www.cloche.ro