Recent, la magazinul Top Line din Bucuresti a fost inaugurat Top On Line - www.toplineshop.ro, la care au participat Dana Savuica, Valentina Pelinel, Anca Serea, Catalin Dezbracatu; diana Bart, Julia Jianu, Florentina Opris si Iulia Albu.
"Sunt extrem de incantata de produsele Top Line! Cel mai mult imi plac cele de la MoroccanOil: masca reparatoare MoroccanOil, Luminous HairSpray de la MoroccanOil si un fond de ten", ne-a spus Dana Savuica.
Site-ul TopLineShop.ro ofera o gama larga de produse cosmetice si accesorii clientilor sai, atat profesionale pentru salon cat si in variante retail. Cumparatorii se pot inscrie pe site cu un cont profesional (salon sau freelancer), dar si un cont personal. Scopul shop-ului este de a promova atat produsele cat si saloanele partenere Top Line si sa faciliteze accesul consumatorilor catre serviciile si produsele profesionale.
La orice achizitie de pe site-ul toplineshop.ro, cumparatorii primesc un voucher de 10% discount in saloanele partenere Top Line. Pe site se vor regasi in curand si lista completa a saloanelor partenere.
Printre brandurile regasite pe site-ul TopLineShop.ro: Academie, Alessandro, American Crew, Anesi, Ardel, Babor, CND, Depilev, GHD, Goldwell, Guinot, Joico, Mary Cohr, Moroccanoil, Parlux, OPI, Sibel, Tanita, Tigi si Vitelity's. Toate produsele se gases si in saloanele partenere Lop Line.
Shop-ul online Top Line ofera pe langa gama larga de branduri profesionale, informatii complete despre produse, materiale educative (video, testimonial, tips & tricks), dar si sfaturile profesionistilor care lucreaza constant cu acestea.
Brandul Wet Brush sub sloganul Cea mai buna perie pentru descurcat parul, este nr 1 in America si ofera o varietate larga de optiuni: de la perii pentru stralucire, descurcat, pentru copii si bebelusi, pana la accesorii de curatat periea, pulverizatoare si pieptani, toate regasindu-se in culori surprinzatoare, cool si atractive.
Inovatia Wet Brush, care a facut inconjurul lumii, este Selfie Brush. Prima perie paddle care este carcasa pentru smartphone si ajuta utilizatoarele din toata lumea sa faca selfi-uri mai bune. Este usor de gasit in orice geanta, un tool social media perfect si in acelasi timp poti suna si scrie mesaje oricand.
Distractiv si innovator, in varianta pentru iPhone & Samsung, Selfie Brusheste este peria profesionala ce ofera protecti telefonului in orice moment.
Wet Brush COOL or WARM, Pret recomandat de vanzare 50 lei
Wet Brush SHINE, Pret recomandat de vanzare 62 lei
LIL Wet Brush, Pret recomandat de vanzare 35 lei,
Selfie Brush, Pret recomandat de vanzare 93 lei
Wet Clean Sweep, Pret recomandat de vanzare 23 lei