perfecte.md informeaza: La inceputul acestui an, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand pe lume un baietel. Iat-o cum arata in prezent, la aproape doua luni dupa nastere!
In ultima zi a lunii ianuarie, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand atunci pe lume un baietel. La distanta de doua luni de la nastere, Elena Basescu pare sa nu-si fi recapatat inca silueta, dupa cum se vede din imaginile surprinse recent de paparazzi WOWbiz.ro.
Desi este mereu atenta cu imaginea sa, mezina fostului presedinte Traian Basescu a aparut de aceasta data purtand un trening larg, parul prins neglijent intr-o coada si niciun pic de machiaj.
Cel mai probabil, Elena Basescu se dedica in totalitate, perioada aceasta, cresterii baietelului ei, iar rolul de proaspata mamica este unul cat se poate de solicitant.
Micutul Traian Jr. este cel de-al doilea copil al sotilor Elena Basescu-Bogdan Ionescu. Fiica presedintelui mai are o fetita, Sofia Anais, ce a venit pe lume, inainte de termen, pe 1 septembrie 2013.