Rhythm Of The Dance, impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24 - 30 Aprilie 2015, de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, implineste 14 ani de cand a fost votat Best Irish Dance Show"!
La doar trei ani de la infiintare, in anul 2001, dansatorii faimoasei trupe impreuna cu Kieran Cavanagh - producatorul Rhythm Of The Dance, au intrerupt turneul pe care il desfasurau la acel moment in Australia pentru a ajunge in Polonia si a intra in posesia premiului pentru cel mai bun show de dans irlandez.
Premiul i-a fost inmanat producatorului Rhythm Of The Dance de catre actorii Stefanie Powers - cunoscuta pentru serialul TV Hart to Hart si Michael York - actor englez a carui voce nareaza povestea filmului Sleeping Beauty aparut in anul 2014. Dupa ce au savurat acest moment, protagonistii Rhythm of the Dance s-au intors in Australia pentru a continua turneul si pentru a incanta cu prestatia lor milioanele de fani.
Rhythm Of The Dance descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului prin intermediul muzicii si al dansului, fiind un poem epic, un liant ce uneste vechea arta celtica si arta contemporana cu cele mai moderne tehnici si efecte speciale. Echipa ce face posibila realizarea acestui show este formata din trei tenori, un band de muzicieni traditionali si zeci de dansatori talentati, campioni mondiali la dans irlandez.
Turneul Rhythm Of The Dance ajunge in tara noastra in data de 24 aprilie la Constanta, urmand apoi sa sustina spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iasi (26 Aprilie), Brasov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timisoara (30 Aprilie), bucurestenii putand urmari live spectacolul in data de 27 Aprilie, la Sala Mare a Teatrului National. Biletele se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), la Teatrul National Bucuresti, in Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici.
Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro, www.SalaPalatului.ro, www.BLT.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!
Spectacolul RHYTHM OF THE DANCE”, prezentat de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei va avea loc pe 27 Aprilie 2015 la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti! Turneul National RHYTHM OF THE DANCE” va trece si prin Constanta, Suceava, Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara, in perioada 24-30 Aprilie 2015.~~
https://www.youtube.com/watch?v=wdmpI12I5WU
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro