Editura Corint Junior lanseaza miercuri, 11 februarie, la libraria Bastilia, romanul Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke, scris de celebrul autor american de bestseller-uri James Patterson (in colaborare cu Lisa Papademetriou) si ilustrat de Keino. Volumele sale, dedicate nu doar adolescentilor si copiilor, ci si adultilor, au fost vandute deja in toata lumea, in milioane de exemplare.
Lansarea de carte va incepe la ora 18.00 si o are ca invitat special pe actrita Diana Roman.
In plus, organizatorii au pregatit pentru cei prezenti nu doar o reducere de pret, ci si cateva concursuri pentru viitorii cititori. Jurnalul original si foarte bine ilustrat al adolescentei Margaret s-a lansat deja in Statele Unite si a devenit subiect de discutie in comunitatile de cititori.
Margaret, cea care detesta sfarsiturile si care-si spune cu autoironie Cuckoo (adica Tacanita), o ia de la inceput dupa ce a fost internata timp de zece zile intr-o sectie de psihiatrie. Cand decide sa scape de toate influentele negative, jurnalul ei ii devine cel mai important ajutor. Cuckoo e sincera, hotarata, se pricepe la ilustratii (chiar si la benzi desenate)si... citeste! Are tot felul de intalniri (imaginare si nu numai!) cu personaje care mai de care mai interesante si impreuna cu Freakshow, grupul ei de prieteni, trece prin intamplari caraghioase, serioase sau uimitoare. Caderi nervoase, suferinte din dragoste, povesti de liceu si profesori ciudati â€" Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke trebuie citit!
Capitolele scurte, asa cum ii plac lui Cuckoo, arata ca nu intodeauna viata de liceu e usoara si uneori chiar si adolescentii au misiuni imposibile. Oare va reusi eroina sa-si indeplineasca planul de la inceputul romanului? Cum s-ar putea incheia jurnalul unei adolescente care uraste sfarsiturile?
James Patterson este un autor american contemporan, ale carui romane s-au vandut deja in nenumarate exemplare, in Statele Unite ale Americii, si nu numai. Adolescenti, tineri, dar si adulti au transformat romanele sale intr-un fenomen pe retelele de socializare. Publicul de seama al Editurii Corint este deja familiarizat cu seriile sale: Maximum Ride, Vrajitor si Vrajitoare, Generala sau cu romanele: Vanatorii de comori, Prima iubire. Fanii lui James Patterson nu vor fi dezamagiti: Margaret nu are cum sa nu-ti mearga la suflet!

Diana Roman. Actrita.

Nascuta pe 27 Martie 1991 (de Ziua Mondiala a Teatrului), Diana a copilarit in orasul Ramnicu Valcea, unde a si urcat prima oara pe o scena profesionista. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, I.L.Caragiale in anul 2013 si in prezent este angajata Teatrului Nottara din Bucuresti. O puteti recunoaste din serialul TV in care a jucat, de pe scena Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti sau din proiecte independente. Prima carte citita a fost Trei intr-o barca de Jerome K. Jerome, iar ultima: Teatrul de David Mamet.
Consider ca acest roman este cel mai apropiat de genul de roman la care ma gandeam ca voi lucra, cand am inceput sa scriu. Are fantezie, umor si e totodata foarte uman. In volum, lucruri grele ii incearca pe protagonistii, lucruri care se intampla in viata de zi cu zi.”
James Patterson in Publishers Weekly