Angela Avram din Oradea participa la Christmas fair's Marathon, organizat vizavi de CinemaPro.
Dupa cum stiti, toti creatorii de minunatii, pregatesc de Craciun cele mai spectaculoase colectii cu care va vor astepta la sediul Excelsior din Piata Universitatii, Strada Toma Caragiu nr.3 pana pe 23 decembrie inclusiv, de la ora 12.00 la ora 20.00.
Vizitatorii pot sa admire si sa achizitioneze de la standul Angelei Avram bijuterii superbe din cristale, dar si din margele. "De 3 - 4 ani fac bijuterii! Am inceput de la o trusa de margele primita in dar de la fiica mea, Cristina, de 15 ani, si de la fiul meu, Laurentiu, de 13 ani. Dupa aceea, am facut martisoare din cristale pe care le vand online, dar si la targurile organizate in tara. Margele de poveste este marca mea inregistrata la OSIM de un an", ne-a spus Angela Avram.
"La standul meu din cadrul acestui targ puteti gasi si achizitiona: bijuteri cu specific de Craciun: fulgi de zapada, ingerasi, cercei sub forma de Mos Craciun, dar si ingerasi, bijuterii din swarovski cu argint, pentru doamne coliere din margele in culori diferite, perle de cultura, gama din perle si cristale - pentru nunti si diverse ocazii, cristale cu trandafiri (pentru ca au stralucire si merg de sarbatori), inele cu cristale, bratarile prieteniei, cu divese accesorii metalice, o gama pentru fetite, cu fluturasi, floricele, buburuze si gama pentru barbati (cu cranii, accesorii metalice, ata sau snur textil(, bratari,, cercei si pandantive cu ametist, malachit, turcoaz, granat, cuart, cuart rz, piatra lunii, ochi de tigru, piatra soarelui si coral", ne-a spus Angela Avram.
Aceasta va i prezenta intre 6 - 8 februarie la targul de nunti Top Mariage Oradea.
Mai multe detalii despre bijuteriile Angelei, dar si pentru comenzi gasiti pe adresa: www.facebook.com/margele.depoveste si la nr de telefon 0745390805.