Carrie Underwood, proclamata "Printesa muzicii country”, si-a facut aparitia la decernarea premiilor Country Music Awards intr-o rochie senzationala.
Artista care asteapta primul sau copil, a facut furori intr-o tinuta semnata de designerul romaan stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
Underwood este detinatoare a unui Glob de Aur, dar si a sase Premii Grammy si are o avere estimata de Forbes la 100 de milioane de dolari.
Ea a ales sa poarte cu gratie o tinuta creata special de designerul Lorena Sarbu. Rochia cu trena, din material fin cu aplicatii aurii a pus-o in valoare pe artista, care a atras toate privirile atunci cand si-a facut aparitia pe covorul rosu.

Lorena Sarbu - Un designer roman face senzatie la Hollywood!

Vedetele ii poarta creatiile la cele mai importante evenimente din Cetatea Filmului. Lorena este o timisoreanca ce locuieste de cativa ani buni in Beverly Hills, iar creatiile sale vestimentare sunt din ce in ce mai cautate in America. De la rochii pentru papusile ei preferate a ajuns sa creeze vestimentatie pentru celebritatile de la Hollywood. Diva Eva Longoria, cunoscuta din "Neveste Disperate", sau Blake Lively din "Gossip Girl" sunt numai cateva din vedetele care i-au purtat creatiile.
Jennifer Lopez, Elizabeth Hurley, Taylor Swift, Toni Braxton, Rummer Willis - fiica lui Bruce Willis si a lui Demi Moore, Minnie Driver, Christina Applegate, Barbra Streisand, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan i-au imbracat, de asemenea, creatiile, iar Lorena Sarbu nu se opreste aici! Are planuri marete!