In tot acest timp, artista si-a facut prieteni noi printre fanii celebrului rapper si i-a invatat sa joace "Macao"!
Dupa ce a savurat live concertele unor artisti precum Prince, Beyonce, Michael Bubble, Leonard Cohen, Josh Groban, Pitbull, Enrique Iglesias, Aerosmith si George Michael, Anamaria Ferentz se declara incantata maxim de spectacolul la care a luat parte recent in Pasadena.
A fost la concertul lui Eminem si declara cu mana pe inima ca acesta a fost unul dintre cele mai bune show-uri la care a luat parte vreodata! Si pentru ca si-a dorit sa-l vada pe Eminem in carne si oase, cat mai aproape de ea, Ferentz s-a trezit de dimineata si a plecat la drum in compania prietenilor sai. A ajuns in Pasadena cu 13 ore mai devreme de inceperea concertului si...s-a pus pe asteptat! A ras, s-a distrat, a jucat carti, mai precis i-a invatat pe unii dintre fanii Eminem sa joace "Macao" si a asteptat nerabdatoare sa treaca timpul si sa inceapa show-ul!
Tot efortul pentru a obtine un loc bun in fata scenei! Si a meritat!
"Pentru mine ca artist este o mare bucurie ori de cate ori vad nume mari ale muzicii in desfasurare, pe scena, la concerte! Si bucuria este cu atat mai mare cu cat artistul pe care il vad pe scena, este unul dintre favoritii mei. Efortul pe care l-am facut pentru Eminem l-as mai fi facut doar pentru Michael Jackson, de fapt pentru Michael as fi facut mult mai mult de atat...", incepe sa povesteasca Anamaria Ferentz.
"Eu si prietenii mei ne-am cumparat bilete la concertul lui Eminem din Pasadena, la categoria "General Admission Pit 1", adica exact in fata scenei. Pentru asta trebuie sa fii printre primii la intrarea pe stadion, pentru a putea intr-adevar sa ajungi sa stai chiar in fata scenei. Asa ca m-am trezit la 4 dimineata, (dupa ce am dormit doar 3 ore in acea noapte), i-am luat si pe prietenii mei, (un producator muzical roman care locuieste in L.A. si o studenta, si ea producator musical in devenire) cu care am fost la concert si am ajuns in Pasadena la 7 dimineata. Imediat ne-am asezat la rand la intrarea pe stadionul unde avea sa concerteze Eminem. Eram printre primii... In fata noastra era o femeia care venise pentru Rihanna, (singura de altfel:))) , venise de 3 zile si inca 2 cupluri care venisera cu o seara inainte. Am stat in acel loc pana la 6 seara cand s-a facut intrarea pe stadion. Adica 11 ore...:)) Iar la ora 20 a inceput concertul, deci in total asteptarea a durat 13 ore!", a mai marturisit artista noastra.
Timp de 10 ore nu a mers la toaleta pentru ca n-a vrut sa piarda locul din primul rand la concert.
Ferentz a plecat pregatita la drum, cu scaune pliabile dupa ea, cu un prosop pe care sa se poata aseza cat timp asteapta sa intre la concert, cu apa, mancare si...carti de joc, pentru a face timpul sa treaca mai usor si asteptarea mai frumoasa! In plus, pentru ca nu a vrut sa-si piarda locul din primul rand si sa nu reia din nou coada la care trebuia sa stea pentru a intra pe stadion la concertul lui Eminem, Ferentz nu s-a miscat din fata scenei. Asa ca timp de 10 ore nu a putut merge nici la toaleta!
"Dupa ora 14.00 nu am mai putut merge la toaleta, (sa nu pierdem locul sau sa nu ne mai lase sa intram sa stamdin nou la rand) si pana la 12 noaptea aia a fost, n-am crezut vreodata sa nu merg la toaleta 10 ore!"


I-a invatat pe straini sa joace "Macaua"

Asteptand atatea ore ne-am facut prieteni printre fanii inraiti ai lui Eminem, veniti de peste tot si i-am invatat sa joace "Macaua"!
Si uite asa, doua romance, o chinezoaica si doi americani au strigat "Macaua", asteptand sa intre la specatcol la Eminem. A fost super amuzant, chiar nu stiu cand au trecut cele 11 ore de asteptare. Nu am avut timp sa ma plictisesc...Am cunoscut oameni interesanti, ne-am distrat, am dat interviuri pentru unii care fac un documentar despre fanii lui Eminem...asa ca sa nu va mirati daca ma veti vedea cine stie pe unde vorbind despre afinitatea mea fata de creatiile si mesajele lui.
Sunt fan Eminem datorita fratelui meu, la el am auzit prima data muzica lui. Mi-aduc aminte ca isi decolorase parul ca el si semana leit. Chiar a aparut in ziar ca sosia lui Eminem, acum cativa ani!", a mai povestit Anamaria Ferentz.


Nu i-a placut Rihanna!


"Eminem este cel mai bun artist pe care l-am vazut! Nu numai ca transmite dar simti tot ce canta pana in maduva oaselor. Sunt inca marcata de acest concert si asa voi ramane pana cand voi avea norocul sa mai traiesc asa ceva... A fost o experienta de neuitat!
N-am amintit nimic de Rihanna, chiar daca a fost si ea in acest mini turneu si in acest show. Dintr-un stadion de 90.000 de oameni cred ca doar 10% au venit pentru ea si asta s-a vazut in manifestarile publicului care abia astepta sa mai apara Eminem pe scena! Eu eram una dintre cei care chiar abia asteptau s-o vada si pe Rihanna si asta datorita tuturor hit-urilor ei...Din pacate Rihanna este doar un produs, care vinde dar nu transmite nimic live. Nu mi-a venit sa cred! A cantat 90% peste inregistrarile din studio si tot show-ul ei a fost lipsit de vlaga, lipsit de energie. Dar voi aprecia in continuare toata muzica facuta pentru ea si timbrul ei special", a mai spus Anamaria Ferentz in incheiere.