Carmen Elena Firea participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
"Fiul meu, designerul Razvan Firea, ma ajuta si i-a placut foarte mult ideea mea cu tricourile cu print digital! Am adus la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman: tricouri cu print digital (sunt 100% din bumbac pieptanat_ - la 90 RON (iar pe pagina de Facebook costa 115 RON), rochite si ii cu motive de inspiratie folclorica", ne-a spus Carmen Elena Firea.
Mai multe detalii despre aceste creatii gasiti pe www.facebook.com/GLIE.Oficial.
Printre cele care si-au achizitionat tricouri cu print digital de la standul lui Carmen Elena Firea se numara si sportiva Carmen Bunaciu.
"Si barbatii cumpara tricouri cu print digital de la standul meu! De fapt, barbatii constituie 40% din cumparatori!", mai spune Carmen Elena Firea.
Tot la standul ei, mai gasiti si ii din panza topita, lucrate de mana, cu print digital - la 250 RON, dar si rochite cu print digital si lucrate de mana - la 180 RON, bluza cu fusta - la 250 RON.
Uneori, sunt si clienti care solicita o culoare anume a broderiei, iar Carmen le indeplineste dorinta si le face la comanda.
Chiar si strainii sunt interesati de aceste creatii inedite, dar cei mai multi cumparatori tot romanii raman.
Intrebata cum i-a venit ideea cu aceste tricouri cu printuri digitale, Carmen dezvaluie misterul: "M-am gandit la o varianta mai ieftina si a viitorului: ca sa pastram traditia ne-am reprodus digital".
Mai puteti achizitiona creatiile lui Carmen Elena Firea si duminica, 20 iulie, de la standul ei din cadrul targului traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, deschis de dimineata pana seara. Intrarea este libera!
Pentru comenzi, puteti suna la nr. de telefon: 0754934190 (Carkmen Firea) sau puteti cumopara produsele si de pe pagina de Facebook: www.facebook.com./GLIE.Oficial.