Inspirat, energic, romantic sunt cel putin 3 ingrediente sigure care pun noul album al lui Raoul in randul produselor muzicale de succes lansate in 2014.
Pentru acest material artistul a deschis cutia Pandorei colaborarilor astfel incat o mare parte din cele 18 melodii incluse pe album sunt scrise de un imspirat compozitor, Marius Cristi Popa, pe versuri de Rodica Elena Lupu , Carmen Aldea Vlad sau Felicia Feldiorean. Bineinteles, pastrand reteta albumelor lansate pana acum, albumul conține și melodii scrise atat muzica, cat si textul de către Raoul, o melodie scrisă de un prolific compozitor sarb, Dusan Bacic si un duet cu Aner. Orchestratiile au sound aparte pentru care semneaza Cristian Dutu, Alexandru Malschi, Jimmy Lako, Marius Cristi Popa, George Calin.
In prefata albumului semnata de Raoul regasim frumoase ganduri ale artistului: "Am adunat ca sa am ce imparti....Bucurie, tristete, imbratisari, note, clipe, sentimente....iubire. In fiecare cantec, inima mea canta, in fiecare vers sufletul meu spune o poveste...
Poveștile devin cantece iar cantecele se desprind din ganduri si se aprind in suflete...
In lacrimi se ascund vorbele nespuse, dorintele ascunse si bucuriile fara margini...
Sunt fericit sa va pot darui cate un strop din fiecare cu acest album".
Raoul - " Am impartit o lacrima"
http://youtu.be/a2GMkIT1nDI
RAOUL (RARES BORLEA)
www.facebook.com/raresborlea