Sambata, 7 iunie, personalitati ale vietii publice alaturi de cunoscuti bolggeri de parenting si beauty, au avut ocazia sa descopere un univers al aormelor si armoniei - Universul Caffeol. La o ceasca de cafea sau ceai, cei prezenti au aflat povestea brandului Coffeol si principiul prin care o cafea buna se transforma in arta si iubire. Cei prezenti au vorbit la o cafea cu cardamom si scortisoara, despre starea zen, despre linistea sufletului, despre seninatate, dragoste, iubire, energie, gandire pozitiva, armonie, putere si intuitie.
In acest cadru friendly, atat copiii cat si adultii prezenti au fost incantati cu desene in cafea-Latte Art pentru care unii dintre participanti au invatat chiar si ritualul de creatie.
Prezenta la eveniment a fost si cantareata Nico, originara din Ploiesti, care le-a marturisit celor prezenti ce rol important are cafeaua in viata ei.
"Cafeaua se bea cu drag! Cu Elena Nica (CEO la Caffeol), am fost colega de scoala! Beau si patru - cinci cafele pe zi, dar sa nu faceti ca mine, ca sa nu aveti probleme cu inima", a spus razand Nico.
Aceasta le-a dat autografe pe fotografiile sale, copiilor prezenti la eveniment.
De la Gabriela Maalouf, consilier dezvoltare personala, am aflat cat de important este pentru soti sa aiba cateva momente petrecute impreuna, dimineata, la o cafea. Astfel, cei doi se conecteaza si isi pastreaza rolul de sot-sotie, de cele mai multe ori detronat de rolul mama-tata. Gabriela i-a incurajat pe cei prezenti sa isi respecte relatia de cuplu pentru a avea o familie implinita.
Daniela Man, reprezentantul Smallprint Romania, a facut o demonstratie live si a luat amprentele copiilor pentru a le imortaliza in pandantive din argint pur. Un astfel de cadou este pe viata si poarta in el toata energia celor mici.
Cei de la Miko Kids au avut grija ca micutii sa aiba parte de o excursie de neuitat. Au cantat in autocar pe melodiile conceptuluui Learn with Music, iar la Coffeol au desenat si bricolat cesti de cafea si de ceai.
Sorina Barbu, profesor de muzica, i-a incantat pe copii cu jocurile pe muzica in limba engleza, pe tot parcursul calatoriei spre Ploiesti.
Printre mamele blogerite care au venit la eveniment impreuna cu cei mici, s-au numarat si Ana Nicolescu (coordonator eveniment, de la mamicaurbana.ro), Cristina Ologeanu (blogul mamei incepatoare) si Miruna Margarit (easieablogspot.com).