Sase ore au stat in picioare sotii Maxer la evenimentul organizat la Restaurantul Elisabeta, unde s-au strans bani pentru copiii cu autism sau ADHD de la M Service Terapy Chlidren Clinic.
Ei au jucat rol de "ospatari de suflet" si si-au luat treaba in serios: au stat langa mesele invitatilor, au servit cu aperitive, bauturi, cafele si alte bunatati pe toti cei de la mese, reusind sa primeasca si bacsisuri frumoase. Desi Deea a reusit sa stranga mai multi bani decat Dinu din aprecierile celor serviti, Dinu a fost cel care i-a convins pe invitati sa comande cat mai mult. Se pare ca cei doi au facut perechea perfecta pe parcursul serii. Frumoasa si harnica, Deea a avut grija sa se incalte corespunzator si nu a avut probleme de oboseala. La final, frumoasa cantareata ne-a declarat ca nu se astepta sa fie atat de greu, dar ca ar repeta oricand experienta, desi abia astepta sa ajunga acasa la baietelul lor.


DEEA MAXER, OSPATAR PENTRU DANIELA GYORFI

La evenimentul TE INVITAM LA RESTAURANT ... DIN DRAGOSTE PENTRU COPII a venit sa sustina un recital si Daniela Gyorfi, care a fost insotita de impresarul si sotul sau, George Tal.
Artista a facut un spectacol de exceptie, ridicand publicul in picioare. Inedit a fost ca atat Daniela, cat si trupa ei de dansatori, au fost serviti de Deea Maxer, ospatarul de suflet repartizat la masa artistei. Daniela si George nu numai ca au apreciat-o pentru indeletnicirile ei, dar au si rasplatit efortul Deei cu un bacsis semnificativ, bani care au ajuns la copiii cu autism. La evenimentul de la restaurantul Elisabeta au participat si alti artisti si persoane publice: Diana Bisinicu, Augustin Viziru, Mircea N Stoian, luptatorii K1 Bogdan si Andrei Stoica, Stefania Calofir, Anda June, Ornela Pasare, Marcel Toader si pilotul Daniel Onoriu.