Cristiana Tausanu a inaugurat azi, 2 aprilie, noua locatie a magazinului sau, L‘Armoire Magique. Intr-o locatie cocheta, situata pe bulevardul Aviatorilor, la numarul 41, magazinul Cristianei isi asteapta clientele cu aceeasi oferta: produse de lux, in regim de consignatia.
"Noul boutique este cu mult mai spatios decat precedentul, iar relocarea este o confirmare a succesului pe care L‘Armoire Magique l-a avut de la deschiderea in decembrie anul trecut. Ma bucur sa vad ca acest concept de consignatia de lux a inceput sa placa si romanilor la fel de mult cum place occidentalilor. L‘Armoire Magique asteapta iubitoarele unor nume mari precum Prada, Valentino, Versace, Jimmy Choo, etc fie‎ sa isi cumpere un element vestimentar de mult visat, fie sa isi achizitioneze ceva la un pret de magazin pe care initial nu si l-au putut permite, dar la mine fiind cu mult redus."
Evenimentul de inaugurare a noii locatii s-a bucurat si de prezenta multor vedete, printre care Paula Chirila, Doinita Oancea, Bianca Ionita, Daniel Buzdugan, Patricia (Amadeus), Daiana Anghel, Alina Eremia.