La firma Androx Art de pe Strada Academiei din Bucuresti exista un magazin de optica si de bijuterii. Aici, romanii pot gasi ochelari de soare si de vedere la preturi avantajose, dar si bijuterii superbe din argint.
"Avem preturi avantajoase la ochelari, facem si reparatii pe loc! Facem si reparatii la bijuteriile din argint - acestea costa 10 RON (la reparatii pentru bijuterii din argint) si 15 RON (la reparatii pentru bijuterii din aur). Avem bratari din argint - de la 30 RON in sus, cercei din argint - de la 15 RON in sus, lanturi din argint - intre 20 - 120 RON. Majoritatea bijuteriilor din argint costa 150 RON", ne-a spus Cristina Paraschiva.
"Confectionam si obiecte din argint lucrate manual: pahar (pocal) la 150 de grame - 1.000 RON, cana spaniola la 600 de grame - 4.000 RON, sfesnic la 400 de grame - 2.800 RON, suport de servetele la 250 de grame - 1.700 RON. Costa 7 RON gramul de argint!", a mai spus Cristina Paraschiva.
In ce priveste optica, aici gasiti rame de ochelari - intre 50 RON - 150 RON, lentile - la 60 RON perechea si la 200 RON perechea, lentile progresive - de la 300 RON perechea, cu antireflex, lentile bifocale - la 200 RON perechea cu antireflex si lentile fotocromatice - de la 180 RON perechea.
La acest magazin si-au facut ochelarii si actritele Cristina Stamate si Catalina Mustata.
"Multi oameni isi repara la mine pendule vechi, de la Ankar, Junghanns, Gustav Becker. La mine au venit si actori cu ceasuri la reparat. De exemplu, Rica Raducanu a adus ceasurile lui de mana si un ceas de perete, Seiko, dar si alte marci japoneze, pentru a i le repara", a spus Catalin Vardianu.