Michael, o lasi pe Madalina pentru scandura asta?

Madalina Ghenea a ramas cu buza umflata! Iubitul ei, actorul Michael Fassbender, i-ar fi dat deja papucii, ca sa se cupleze cu colega lui din "12 ani de sclavie", Lupita Nyong‘o.
S-au vazut, s-au placut, ce ramane de facut? Michael Fassbender moare de dragul exoticei Lupita Nyong‘o, nimeni alta decat colega lui din filmul "12 ani de sclavie".
Actorul irlandez de 36 de ani face orice-i sta in putinta s-o cucereasca pe negresa de 31 de ani, castigatoarea unui premiu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar.
Nu-i de mirare ca acesta s-a dus la Oscar de manuta cu mama Adele! Michael n-a luat-o si pe frumoasa Madalina Ghenea (25 de ani) la gala, pentru ca Lupita sa vada cu ochii ei ca-i barbat singur si disponibil, potrivit revistei "Elle", care citeaza surse din apropierea actorului.
"Cei doi s-au inteles foarte bine nu doar pe platourile de filmare, ci si in afara lor. Intre Michael si Lupita exista o atractie incredibila", a povestit o sursa pentru cotidianul "The Sun".
Lupita Nyong’o (31 de ani), actrita
Gurile rele spun ca acestia ar fi inceput sa flirteze cu cateva luni in urma, la Festivalul de Film de la Toronto, Canada, din septembrie 2013. Dupa o relatie de 4 luni cu Madalina, Michael Fassbender a dat-o uitarii pe frumoasa olteanca pentru actrita kenyana. Cu o avere estimata la 20 de milioane $ (66,4 milioane de lei), actorul irlandez pare sa aiba lipici la femei de culoare, iubindu-se in trecut cu Leasi Andrews (22 de ani), Zoe Kravitz (25 de ani) si Nicole Beharie (29 de ani). Si Madalina s-a iubit cu mai multi actori de la Hollywood, printre care Leo DiCaprio si Gerard But¬¬ler.
Michael are insa concurenta! Actorul Jared Leto (41 de ani) a pus si el ochii pe negresa si a fugit recent dupa ea la Festivalul Modei de la Paris.

Click! Spune

Michael Fassbender a inceput relatia cu Madalina Ghenea acum patru luni. Cei doi au fost vazuti impreuna, in ianuarie, la sectia de ginecologie a unui spital din Milano. Romanca plangea, in timp ce starul o consola, potrivit unei martore oculare.
Sursa: click.ro