Revista Jazz Compas in colaborare cu ARCUB prezinta:
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. O seara cu doua concerte si cei mai apreciati artisti romani si internationali:
SORIN ZLAT TRIO - Monaco Jazz Grand Prize Winner
MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti
Cea mai antrenanta serie de concerte continua pe 28 februarie 2014 pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
Dupa terminarea concertelor seara va continua cu un party de jazz in foaierul Salii Arcub.
Jazz Compas Live inseamna sesiuni lunare extraordinare de concerte, conferinte, workshopuri, auditii si intalniri cu artisti romani si straini.
Cele doua recitaluri vor avea loc pe 28 februarie 2014, orele 20:00 si 21:00. ‘Jazz Compas Live’ va continua apoi cu un party de jazz desfasurat in foaierul salii Arcub!
MONACO JAZZ GRAND PRIZE - Sorin Zlat Trio
Premiul a fost recent castigat de pianistul roman in decembrie 2013. "Jazz-ul mi-a fost insuflat inca din copilarie" povesteste Sorin Zlat. Debutul său a fost premiat la concursul international de la Targu Mures din anul 2009, unde a obtinut Marele Premiu, după care au urmat un sir de alte premii obtinute: Marele Premiu la concursul de jazz de la Sibiu 2010, Marele Premiu la concursul international Europafest 2011, Premiul pentru cea mai buna trupa si cel mai bun solist la concursul international de jazz GETXO - Spania 2011, premiul special al juriului la concursul international de jazz Belgia in 2012, Premiul pentru cea mai buna trupa la concursul Johnny Răducanu 2013, si cel mai de renume premiu obtinut la concursul international de jazz pentru solisti de la Monaco (unde au participat 200 de concurenti din toată lumea) - Marele Premiu si Premiul Publicului, o performanta notabila pentru scena de jazz instrumental romaneasca. Alaturi ii vor fi Răzvan Cojanu un contrabasist de top la ora actuala, cunoscut si din colaborarile cu Petrica Andrei, Marius Vernescu si il veti putea revedea pe redutabilul baterist Claudiu Purcarin. SORIN ZLAT TRIO anunta o performanta de exceptie. Ora de incepere 20:00.

MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti

Descris ca fiind o calatorie muzicala in timp si spatiu, "La margine de Bucuresti" propune o readucere in actualitate a unor hituri din muzica pop romaneasca din perioada interbelica, a unor nemuritoare slagare dedicate farmecului secret, atmosferei aparte a Bucurestiului de alta data, oras-gradina supranumit "micul Paris". Jazzman de referinta, pianist, compozitor si profesor, Mircea Tiberian va fi acompaniat de Nadia Trohin, o voce unica si o prezenta carismatica, in spectacolul numit "La margine de Bucuresti ". Discul cu aceasta muzicq s-a bucurat de un mare succes fiind o productie inedita in industria acestui gen in Romqnia. Un concert in care lui Mircea Tiberian si Nadiei Trohin li se va alatura ca invitat special si saxofonistul Catalin Milea.
Inainte de inceperea concertului, Mircea Tiberian va prezenta fanilor de jazz ultima sa carte apărută recent la editura Nemira numita "Sunetul de referinta" despre care acesta spune " s...t volumul contine in forma concentrata aproape tot ce stiu despre muzică." La lansarea cartii vor fi prezenri Florian Lungu si alti invitati supriza. După evenimentul de lansare va invitam sa traiti o aventura muzicala cu MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti. Ora de incepere 21:00
Accesul publicului in sala se va face incepand cu orele 19:30, iar concertele incep de la orele 20 si 21.
BILETE
Biletele se pot cumpara prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro

CONCURS
Participantii la Jazz Compas LIVE vor putea participa la concursul cu premii organizat in seara evenimentului. Mai mult info pe www.jazzcompas.com