"Work your body&mind": Luana Ibacka ne dezvaluie secretul ei despre un corp in forma maxima
Luni, 24 februarie, orele 18,30-21,30, la Bamboo FitnessClub

Luana Ibacka te invita, luni, 24 februarie, orele 18,30-21,30, la Bamboo FitnessClub, pentru trei ore de teorie/practica a relatiei minte si corp, in cadrul workshopului "Work your body&mind". "De cate ori se produce o schimbare in minte, se produce si in corp. Cand vrei sa schimbi ceva in legatura cu corpul insa mintea nu este informata, transformarea nu se produce", spune Luana, a carei abordare este bazata pe constientizare, formare de obiceiuri noi.
Cand mananci cu alta "minte", cand te antrenezi fizic cu alta atitudine fata de propriul trup, te remodelezi si incepi sa te simti bine in corpul tau.
In cadrul workshopului, veti afla raspunsurile la urmatoarele intrebari:
- De ce dietele pot da gres sau nu functioneaza?
- De ce unele personae imbatranesc usor, si altele fara sa se observe?
- De ce imaginatia este mai puternica decat vointa?
- Care sunt tipurile de dependenta?
- In ce fel sa ne antrenam corpul ca sa ne fie de folos?
Evenimentul Luanei este o ocazie sa redescoperi potentialul propriului corp, sa ii permiti sa se miste liber, sa recapete senzatii uitate.
"Multe femei sunt jenate de propriul corp si il agreseaza cu tratamente sau interventii lipsite de naturalete. Este un mecanism al mintii, tabloul in care incadrezi propriul trup. Ideal este sa nu copiezi un model dinafara ta, ci sa faci din tine un model pe care sa il iubesti. Cand tiparele sociale pun stapanire pe gandurile tale, ai lasat sa preia alticineva controlul asupra imaginii despre tine. "
In training, sunt prezenti managerii activitatii sportive din sala, si Luminita Nicolescu, sportiva de performanta, antrenor de fitness, yoga, tae-bo.
Sportul sau alte activitati fizice trebuie sa fie bine dozate, astfel incat ele sa ramana la nivelul de stimul si sa nu uzeze prematur corpul, asa cum se intampla in sportul de performanta sau in muncile fizice grele.
Combinarea unor activitati sportive, care sa "tinteasca" diferite aparate si sisteme, flexibilitate si stretching, antrenament cardiovascular si antrenament de forta, la o intensitate aleasa corect si cu timpi de refacere suficienti, este cea mai buna si echilibrata metoda de a face miscare, si de a echilibra fluxul minte-corp. Practica in sala a unor antrenamente simple sau complexe va ilustra potentialul diferitelor activitati care influenteazi remodelarea minte-corp.
"Comunicarea subiectiva, inseamna intalnirea cu tine, cel din interior, de care de obicei fugi. E intuitia, e ghidul interior, e singura energie inepuizabila pe care o detine fiecare dintre noi. Mintea si corpul sunt conectate, unite intre ele, mintea dictand prin ganduri si intentie starea organismului.Toate functiile esentiale apartin corpului(respiratie,digestive,circulatia sangelui), mintea isi permite luxul de a gandi,filosofa,analiza..", ne spuneLuana.
Asadar, luni 24 februarie, orele 18,30-21,30, in cadrul workshopului "Work your body&mind", veti parcurge experiente teoretice si practice, menite sa serveasca celor care vor sa fie in forma maxima.

Luni ora 18.30 timp de 3 ore:
- 1 ora teoretica (Mind Workout)
- 1 ora practica de constientizare a oricarui tip de antrenament (Body Workout)
- 1 ora experimentala cu echipamente Fitness cardio Spinning

Pentru inscrieri: [email protected] sau pe [email protected]

Sursa: AMOS News