Anul 2014 este echivalentul anului Calului de Lemn in zodiacul chinezesc. Fiecare semn al horoscopului oriental, cu echivalent si in cel european, este influentat de trasaturile specifice acestui animal care guverneaza urmatoarele 12 luni.
Anul Calului de Lemn, a carui culoare este fie albastru, fie verde, incepe pe 31 ianuarie 2014 si se incheie pe 18 februarie 2015. Anul se preconizeaza a fi anul victoriilor fulgeratoare, al deciziilor luate rapid, fara amanare, dar si al aventurilor neasteptate si al iubirilor pasionale.
Dupa cum subliniaza astrologii chinezi si nu numai, acest simbol reprezinta un nou inceput, pe mai multe planuri: personal, profesional, financiar, iar cele mai avantajate persoane sunt cele creative, care au o viziune diferita asupra lucrurilor.
Culorile norocoase din 2014 vor fi, din punctul de vedere al zodiacului chinezesc, movul, albastrul si griul. Pentru a-si spori norocul, poarta accesorii de lemn. Numerele norocoase ale nativilor din Cal sunt 7,3 si 2.
La fiecare sfarsit de an oamenii sunt interesati sa afle cum ar putea deveni mai prosperi. Cum ti-ai putea creste prosperitatea in 2014 prin aranjamentele din casa? Iata cateva sfaturi si remedii Feng Shui:

REMEDII FENG SHUI pentru 2014 anul Calului de Lemn
Mai jos sunt domeniile din Bagua Feng Shui pentru spatiile de acasa sau de la birou, care gazduiesc energii Feng Shui.

2014 NORD VEST -EVITATI GHINIONUL
In Nord-Vest in 2014, este recomandabil sa se foloseasca elemente din culori de metal Feng Shui cum ar fi alb sau gri, precum si forma rotunda (forma elementului metalic), un Wu Lou din metal, un clopot de metal sau vas dupa gustul dvs.

2014 EST - ELIMINATI ENERGIA BOLII
Pentru cele mai bune rezultate, folositi culori ale elementului Metal Feng Shui, ca forme si remedii. Recomandarile pentru echilibrarea Feng Shui din zona de Est in 2014 sunt similare cu cele pentru zona Feng Shui Nord-Vest.

2014 NORD EST - PROTEJATI VA CASA
Aveti nevoie sa va concentrati pe remedii ale elementului apa. Decorati cu culori ale elementului feng shui apa - albastru si negru - cu diverse elemente, cum ar fi perne, un abajur, covor sau perdele.

2014 SUD EST - PROTEJATIVA RELATIILE
O abundenta de energie a elementului foc - in culori (rosu, purpuriu, portocaliu), forme (triunghiulare), imagini de foc, precum si elemente reale (lumanari) - ar trebui sa tina lucrurile sub control in aceasta zona. Decorati cu rosu si violet, cu lumanari si lumini stralucitoare, obiecte in forma triunghiulara, etc.

2014 SUD - PROSPERITATE
Zona Feng Shui de Sud este una dintre cele mai norocoase sectoare feng shui , in 2014. Elemente de foc Feng Shui ca si culori, cum ar fi rosu, roz, violet, portocaliu si galben stralucitor, sunt toate bune in zona de Sud acasa sau la birou.

2014 NORD - PROSPERITATEA VIITOARE
Flori proaspete, lumanari, imagini fericite, etc vor consolida potentialul de fericire din aceasta zona de bun augur. Lucrati cu numarul 9 pentru a multiplica beneficiile.

2014 CENTRU - ROMANTISM si EDUCATIE
Albastru si negru sunt culorile bune pentru Centru. O planta verde vibrant in zona de centru este bun Feng Shui in 2014.

2014 VEST - SUCCES in CARIERA
Elemente Feng Shui de metal, albul sau griul, precum si toate culorile elementului Feng Shui pamant sunt bune in zona de Vest in 2014.

2014 SUD VEST - SUCCES DEPLIN si FERICIRE
Elementele si culorile Feng Shui bune in 2014 sunt elemente si culori de apa si metal, cum ar fi negru, albastru, gri carbune, alb. Fantani, dragoni precum si imaginile victorioase de cai sunt toate excelente remedii Feng Shui pentru zona de sud-vest in 2014. Un Wu Lou din metal este, de asemenea, recomandat, precum si elemente in forme rotunde.

In magazinele Exotique puteti gasi cea mai bogata oferta de mobilier si accesorii exotice, realizate din materiale nobile, in diferite combinatii, ce creeaza o diversitate benefica pentru orice tip de spatiu si aduc elemente auspicioase in Feng Shui.
Sursa:
www.exotique.ro