Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei

Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special. El a pecizat ca, probabil, peste ani Revelionul va fi serbat de toti bucurestenii pe strada.
"Pe 30 seara, scena va fi terminata, pentru ca avem repetitii undeva incepand cu ora 15.00, pe scena vor urca artistii pentru repetitie", a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a mers sa vada stadiul lucrarilor la scena din Piata Constitutiei, unde municipalitatea organizeaza petrecerea de Revelion 2014.
Potrivit primarului Capitalei, petrecerea de Revelion organizata de municipalitate se doreste a fi acelasi lucru cu care locuitorii Capitalei au fost obisnuiti in ultimii ani.
"Sper ca si anul acesta sa fie la fel si, incet-incet, nu stiu daca altii au observat, ne intindem incolo, catre sectorul 3, catre sectorul 5 si in partea dinspre sectorul 1, deci, intr-un cuvant, probabil ca peste ani Revelionul va fi serbat de toti bucurestenii pe strada", a spus Oprescu.
Intrebat daca va participa anul acesta la petrecerea din Piata Constitutiei, primarul Capitalei a spus ca va veni sa vada daca "totul este in regula", apoi va merge alaturi de familia sa.
"Vin sa vad ca totul este in regula si apoi ma duc si eu la nepotii mei, care sunt prea mici ca sa-i aduc in piata, insa probabil ca peste vremuri or sa ma aduca ei pe mine aici", a mai spus Sorin Oprescu.
Primarul i-a invitat pe bucuresteni sa vina in seara de 31 decembrie in Piata Constitutiei, precizand ca focul de artificii prin care vor fi marcate primele momente ale anului 2014 "va fi mai mult decat a fost vreodata".
"Sper sa iasa foarte bine, sa-i multumeasca si pe cei din Palat, dar in principal sa-i multumeasca pe toti cei prezenti aici", a mai spus primarul general.
Oprescu a precizat ca petrecerea va incepe in 31 decembrie, in jurul orei 20.00, fiind asteptati aproximativ 40.000 - 50.000 de oameni.
"Eu ii invit pe toti bucurestenii la petrecere. Avem locuri pentru toata lumea si eu ii astept cu toata dragostea si tot respectul", a mai spus Sorin Oprescu.
Petrecerea de Revelion organizata de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei va fi deschisa de trupa de percutionisti Barbarossa, care va prezenta, in premiera, un spectacol ce imbina dansul si jongleriile cu torte aprinse.

Concerte in aer liber

Pe scena vor urca, pana la miezul noptii, Loredana, Delia, Puya, Connect-R si trupele Mandinga, Vunk si Voltaj. What‘s Up feat. DeMoga Music, impreuna cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko si Lally, vor crea un moment unic, acompaniati de un numar impresionant de percutionisti, pe acordurile noului single "La multi ani!".
Dupa numaratoarea inversa, trecerea in 2014 va fi marcata de un foc de artificii, care va dura 15 minute.
Bucurestenii care vor merge in Piata Constitutiei vor pasi in noul an intr-o atmosfera efervescenta, amfitronii serii fiind Smiley&Friends, respectiv CRBL, Alex Velea si Andreea Banica, potrivit municipalitatii.
Sursa : Ziare.com