Chiar daca este vara, Ramona Badescu se pregateste intens pentru...iarna. Cum? Nimic mai simplu! A inceput deja inregistrarile pentru albumul sau de Craciun. Vedeta este cu atat mai incantata cu cat lucreaza cu o super echipa de manageri, agenti si producatori muzicali.
Dintre acestia fac parte Humberto Gatica - producatorul muzical al mai multor artisti de renume precum Celine Dion, Michael Jackson, Madonna, Michael Buble, Barbra Streisand, Elton John si multi altii, dar si Michele Torpedine - care este in primul rand agentul sau muzical, care se ocupa de contractele Ramonei Badescu in Italia, chiar si in America si care este extrem de cunoscut in lumea muzicala, acesta fiind cel care a lansat cariera fulminanta a tenorului Andrea Bocelli, dar si a lui Zucchero sau a lui Eros Ramazzotti, in plus a lucrat si a produs albume si turnee pentru Joe Cocker, Ray Charles, Eric Clapton, Luciano Pavarotti si lista poate continua. De altfel, Ramona colaboreaza si cu Tony Renis, compozitorului bine cunoscutei piese "Quando, Quando", prin intermediul caruia l-a cunoscut si pe producatorul muzical al lui Celine Dion, Humberto Gatica.

A cantat la microfonul lui Celine Dion


"Am si am avut o vara incarcata! Lucrez deja la albumul meu de Craciun si va prezint intreaga mea echipa de lucru, suntem ca o familie.
Michele Torpedine e fostul agent al lui Bocelli, si acum al grupului de tenori Il Volo, dar si agentul meu muzical, care se ocupa de contractele mele in Italia si in America, Humberto Gatica este producatorul muzical al multor artisti de renume, printre care si Celine Dion si am avut emotia si placerea de a canta la microfonul ei, pe care Humberto il ia mereu cu el.
Mai colaborez cu Tony Renis, compozitorul celei mai cunoscute piese "Quando, Quando", pe care o stie toata lumea si este cea mai cantata piesa din lume. Umberto sta la Los Angeles, Tony la Roma, iar Michele la Bologna, iar cand lucram impreuna ne dam intalnire intr-un studio de inregistrare sau ne mai intalnim prin cate un aeroport si mai schimbam idei. Sunt foarte incantata sa lucrez cu ei! In momentul de fata lucram la albumul meu de Craciun, iar in luna septembrie eu voi fi in turneu cu spectacolul "Pasiune" la Miami si Boston", spune Ramona Badescu.
In aceasta toamna, vedeta isi va promova si piesa "If you give me love", compusa de Keo, pe care a inregistrat-o intr-un studio din Los Angeles.