HotNews : Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara

Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent. La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din Romania. De fapt actorul Marius Manole este atat de ocupat incat spectacolele sale pot fi 2 si uneori chiar 3 pe seara, acesta nefiind un tur de forta al actorului, ci doar ritmul sau de munca, o adevarata lectie de energie, la care publicul este invitat sa fie partas.

• Marti, 20 august, la ora 21:00, Marius Manole va sustine un spectacol-lectura intitulat "Mecanica inimii" de Mathias Malzieu, dramatizat si regizat de Chris Simion, alaturi de actorii: Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marian Ralea si Vlad Zamfirescu, eveniment cultural ce se va desfasura la Muzeul Taranului Roman, Soseaua Kiseleff 3, Intrarea Monetariei.

• Miercuri, 21 august, la ora 19:00, Marius Manole se intalneste cu Medeea Marinescu in comedia romantica "Fa-mi loc!" de Anthony Michineau, regizata de Radu Beligan la Godot Cafe Teatru, str. Blanari nr 14.

• Tot miercuri, de la ora 21:00, Marius Manole va fi prezent la Green Hours, Calea Victoriei 120 pentru a juca impreuna cu Maria Obretin, Ilinca Manolache si Lia Bugnar in comedia sentimentala "Noi 4".

• Joi, 22 august, la ora 19:00, Marius Manole reinventeaza emotia in "Marea iubire a lui Sebastian", alaturi de Rodica Mandache, Ana-Ioana Macaria si Istvan Teglas, spectacol ce va avea loc la Godot Cafe Teatru.

• Tot joi, de la ora 21:00, Marius Manole se va afla in vagonul de tren din spectacolul "Fa-mi loc!", jucat prima data in Sala de Cinema de la Muzeul Taranului Roman.

• Sambata, 24 august, la ora 19:00, Marius Manole va juca in cel mai condimentat spectacol din teatrul independent, "O piesa desantata",impreuna cu : Ilinca Manolache, Radu Iacoban, Lia Bugnar, si Andrei Hutuleac, reprezentatie ce va avea loc pe scena Godot Cafe Teatru.

• Miercuri, 28 august, la ora 20:00, Marius Manole trece prin toate nuantele iubirii in spectacolul "Noi4", nuante artistice pe care le putem descoperi din diferite perspective la Godot Cafe Teatru.

• Joi, 29 august, la ora 20:00, Marius Manole va juca in spectacolul de tip reality-show "7 dintr-o lovitura" scris si regizat de Lia Bugnar, impreuna cu Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Anghel Damian, Nicoleta Lefter si Catalin Babliuc, la Godot Cafe Teatru. Un spectacol in care toti actorii sunt protagonisti si in care publicul este factorul decisiv al actiunilor lor. Vom vedea ce ar fi in stare sa faca personajul lui Marius Manole pentru a castiga simpatia spectactorilor cu orice pret si ce i se intampla datorita acestui gest extrem.

• Vineri, 30 august, la ora 21:00, Marius Manole va relua spectacolul "7 dintr-o lovitura" alaturi de colegii sai din distributie intr-un spatiu nou si inedit, Sala de Cinema a Muzeului Taranului Roman, in care povestea celor 8 destine se va tese altfel.

• In ultima zi de vara, sambata, 31 august, la ora 22:00, Marius Manole revine in comedia nebuna "O piesa desantata" care va va asigura destinderea si relaxarea pe timpul toamnei in cateva ore la Godot Cafe Teatru.