Ea este cantareata care a renuntat la muzica pentru iubit! Spune ca nu ar face compromisuri pentru cariera si ca este dispusa sa lupte singura pentru a ajunge acolo unde si-a propus.
LeeYa, caci despre ea este vorba, a facut insa un gest pe care l-a regretat mai tarziu. Textiera si cantareata a fost atat de indragostita la un moment dat incat a renuntat la muzica si s-a dedicat iubitului ei de la vremea respectiva. "Atunci cand iubesti cu adevarat faci cam orice! Eu am renuntat la muzica, la un moment dat, pentru ca am iubit...Si regret nespus deoarece m-am pierdut si nu mai eram eu...Devenisem depresiva!", povesteste artista. Acum LeeYa este deocamdata o burlacita care se dedica in totalitate muzicii. Cantareata are mai multe proiecte muzicale, pe care le va lansa, incepand cu aceasta toamna.

Cine este LeeYa?

Elena Vasile a debutat in muzica ca si textier pentru diversi artisti cunoscuti, dar, mai nou, se lanseaza ca artista solo. Are deja o experienta vasta, caci ea este cea care i-a compus lui Liviu Varciu noua melodie in care canta despre Adelina, fosta lui sotie, si care se numeste sugestiv, "Cum as putea s-o uit, s-o iau de la inceput!". De altfel, Elena a lucrat si cu Antonia si The Marker la piesa "Jameia", dar si cu Ryan&Radu, pentru single-ul "Vente Cubana". In clipul ei de debut in cariera solo, "Gitana" apare actorul Denis Stefan care a invatat-o sa calareasca la filmari, dandu-i cateva ponturi de echitatie. Pentru cariera solo pe care si-a dorit-o, LeeYa a batut palma cu cu Dynamic Records.
Puteti asculta aici primul single LeeYa - "Gitana"
http://www.youtube.com/watch?v=XQ5g7EstRUk


Dar si una dintre cele mai recente melodii semnate LeeYa, "Dor de vara":


http://www.youtube.com/watch?v=Shs3C8Uq25w