Duminica seara, mii de romani au venit la Sala Palatului pentru a o vedea pe artista ce a fost desemnata ani de-a randul "Cea mai buna cantareata din Franta"! Patricia Kaas a interpretat peste 20 de piese ale lui Edith Piaf, comemorand astfel 50 de ani de la trecerea in nefiinta a artistei ce i-a oferit inspiratie.
Concertul de duminica de la Bucuresti ce a facut parte din turneul de promovare al albumului "Kaas Chante Piaf", a inceput cu artista franceza purtand un pardesiu elegant si pantofi cu toc.
La acestia din urma a renuntat repede, artista preferand sa ramana desculta pe scena. Nu a durat mult si a renuntat si la pardesiu, aceasta ramanand intr-o rochita roz extrem de sexy. Timp de aproximativ doua ore, artista a schimbat mai multe tinute si mai multe perechi de pantofi, ramanand de fiecare data cu talpile goale. Pe tot parcursul show-ului, cei din sala i-au putut admira picioarele, despre care se spune ca ar putea ocupa unul dintre primele locuri intr-un clasament al "celor mai frumoase picioare din lume". Melodia  "La Belle Histoire D’amour" a fost interpretata cu un accesoriu mai putin obisnuit: o pereche de manusi de box, exprimand forta, dar in acelasi timp, fragilitatea.
Senzuala si plina de sensibilitate, artista s-a lasat purtata de muzica impreuna cu dansatorul sau, ce le-a cucerit pe toate persoanele de sex feminin aflate in sala, prin expresivitatea sa si talentul aparte. In timpul concertului, pe ecran au rulat imagini cu Edith Piaf, ce au facut ca atmosfera sa fie si mai incarcata de emotie decat o facuse Patricia prin glasul si accentele teatrale oferite. Publicul a vibrat la fiecare melodie, aplaudand-o indelung pe artista, multi dintre ei daruindu-i flori si cadouri. Patricia le-a adresat cuvinte de apreciere si multumire, spunand "multumesc" chiar in limba romana.
Intr-un interviu acordat inainte de show unei televiziuni, cantareata a declarat ca nu va fi un simplu concert ci un spectacol! Si asa a si fost: un spectacol in adevaratul sens al cuvantului. Un spectacol plin de emotie si senzualitate, ce face parte din al noualea turneu al artistei si care i-a purtat pe cei din public catre al noualea cer. Un spectacol in care artista a aratat si a cantat impecabil. Unii fani s-au declarat atat de fericiti si emotionati dupa spectacol incat au recunoscut ca au si plans, aducandu-si aminte de tinerete.
"Superb spectacolul. Are o voce formidabila. Am si plans. "La Vie En Rose" o cantam cand eram studenta..."a declarat emotionata o doamna. Altii au conchis ca Patricia are exact vocea lui Edith Piaf, ba chiar mai mult de atat, unii fiind convinsi ca de data aceasta discipolul si-a depasit maestrul, afirmand ca Patricia Kaas a fost deasupra artistei careia ii era dedicat show-ul.
La sfarsit, artista si-a prezentat echipa alaturi de care a stralucit pe tot parcursul show-ului: trei muzicieni si un dansator. Miile de fani prezenti au aplaudat-o si au chemat-o inapoi pe scena, artista oferindu-le inca o melodie interpretata in maniera sa unica; inca cateva minute pline de incarcatura emotionala, petrecute in compania "Vocii Parisului"...
http://www.youtube.com/watch?v=YhkDpalZCGg
Playlist concert Patricia Kaas - Bucuresti, iunie 2013:
GENERIQUE
MON DIEU
PARIS
MON MANEGE A MOI
C’EST UN GARS
LA FOULE
EMPORTE MOI
MILORD
LES AMANTS D’UN JOUR
L’ETRANGERS
LES BLOUSES BLANCHES
MON VIEUX LUCIEN
SOUS LE CIEL DE PARIS
AVEC CE SOLEIL
PADAM
JE T’AIS DANS LE PEAU
LA VIE EN ROSE
JE N’EN CONNAIS PAS LA FIN
LA BELLE HISTOIRE D’AMOUR
T’ES BEAU TU SAIS
HYMNE A L’AMOUR
NON, JE NE REGRETTE RIEN
Concertul "PATRICIA KAAS - Kaas Chante Piaf" a avut loc pe 23 iunie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si a fost un eveniment organizat de Project Events. www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro