Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila. Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie se va intalni cu publicul si presa sambata, 24 noiembrie, cu incepere de la ora 14.00, la Cinema City din Iasi, urmand ca intalnirea cu spectatorii si jurnalistii bacauani sa aiba loc in aceeasi zi, de aceasta data cu incepere de la ora 19.00. Ziua de 25 noiembrie le este dedicata in exclusivitate spectatorilor din Braila care se vor bucura de prezenta echipei cu incepere de la ora 17.00, in incinta cinematografului Cinema City.
In regia lui Jesus del Cerro si produs de Alma Bacula, comedia Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie mizeaza pe o distributie de exceptie, in frunte cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim si Mirela Oprisor. Surpriza extrem de placuta a acestei noi comedii romanesti o reprezinta tinerii actori care dau nastere unor personaje de-a dreptul savuroase: Patricia Poslusnic, David Petcu, Dennis Christian Caracas, Mario Savescu si Maria Croitoru care promit inca de pe acum o cariera de succes in cinematografie.
In Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie, Vlad (Dragos Bucur) este un politist care in timpul liber se deghizeaza in Mos Craciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaste pe Ema (Patricia Poslusnic), asa ca reactioneaza imediat atunci cand afla ca a disparut si pleaca in cautarea ei.
Fetita, satula de viata fara bucurii din orfelinat, are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator. Tocmai cand incepea sa creada ca visele pot deveni realitate, afla ca biletul poate fi incasat doar in decurs de o saptamana si doar de catre un adult.
Pentru ca in Ioana (Andreea Marin Banica) - directoarea institutiei in care se afla, nu avea incredere, Ema pleacă sa gasească pe cineva din lista de familii pe care se descurca sa o ia din biroul directoarei. Cu ajutorul bunului sau prieten, Cosmin, dar si al lui Vlad, Ema va invata adevaratul sens al conceptului de "familie", unul pe care niciodata nu il anticipase.
MediaPro Distribution va lansa in premiera filmul Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie, din 23 noiembrie in urmatoarele cinematografe: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cityplex (Brasov, Tulcea si Constanta), Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onesti), Glendale (Bucuresti) si in reteaua Cinema City: Atrium (Arad), Galleria (Arad), Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Pitesti, Targu-Mures, Constanta, Timisoara.