Marcel Godric, Director General la firma Godrich Gluten Free: "Eliminarea glutenului din organism iti da un tonus bun!

estiri.ro - Stiri

Cauta in



RSS
 Stiri / Interviu / Exclusiv
Marcel Godric, Director General la firma Godrich Gluten Free: "Eliminarea glutenului din organism iti da un tonus bun!
Marcel Godric, Director General la firma Godrich Gluten Free:
Societatea Godric Gluten Free S.Rl.L. a organizat recent degustari de produse la CiocolatoMania de pe Calea Dorobantilor nr. 172 din Bucuresti
TOP 5
Inga Valerie: Pentru mine, familia este cea ...
cele mai citite articole din ultimele 7 zile
Societatea GODRICH GLUTEN FREE S.R.L. a fost prezenta recent cu un stand cu produse fara gluten si lactoza la evenimentul despre frumusete si combaterea acneei, prin diverse tratamente, organizat recent de Thea Haimovitz pe Strada Theodor Aman nr. 27.
Societatea GODRICH GLUTEN FREE produce in regim de maxima siguranta alimentara si la un nivel de calitate superioara, produse proaspete de panificatie/patiserie/cofetarie, fara gluten, lactoza, conservanti, coloranti, cu si fara zahar. Cei de la Societatea Godrich Gluten Free S.R.L. sunt producatori autohtoni si au punctul de lucru in Bucuresti, Calea Vitan Barzesti 7D - in Incinta Complexului Hotelier RIN.
Marcel Godric, Director General la firma Godrich Gluten Free, ne-a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro.

- Ce personalitati din lumea medicala-stiintifica va recomanda produsele de la Godrich Gluten Free?
- Una dintre personalitatile care ne recomanda produsele este Prof. Dr. Alexandru Vladimir Ciurea, sef-sectie neurochirurgie, o renumita personalitate medico-stiintifica de renume mondial si director stiintific la Sanador, Dna. Dr. Simona Carniciu, medic diabet, nutritie si boli metabolice la Institutul National Nicolae Paulescua€¯, Dr. Elisei Adrian, specialist medicina de familie competenta medicina sportiva si terapii alternative de la Premier Clinic, Dr. Morad Iancu, medic medicina estetica, cat si alti
medici cu diferite specializari medicale.
- De ce aceste produse proaspete de acest gen nu au aparut inca in retelele de retail in conditiile in care produsele sunt autohtone, de calitate la nivel international si accesibile ca pret.
- Avand in vedere faptul ca suntem numai de o luna pe piata, in aceasta perioada abordam retelele de retail si le prezentam produsele noastre proaspete, gama care la acest moment lipseste in totalitate din rafturile acestora, in speranta ca acestia sa participe la comercializarea lor catre consumatorii care pana astazi nu au alta posibilitate decat aceea de a consuma produsele conservate/uscate.
- Ce produse aveti?
- Avem produse proaspete, fara gluten, fara lactoza cu si fara zahar, fara conservanti si fara coloranti, mult mai accesibile la pret. Punctele de desfacere la acest moment sunt in magazinele:
CiocolatoMania din Calea Dorobantilor nr. 172, Ki-life din Piata Amzei, nr. 17, Maya din Piata Berceni, on line www.plantum.ro
- La acest moment producem 11 sortimente de produse: paine si chifle, muffins de patru feluri: de cacao si vanilie, cu si fara zahar, checuri de cacao si vanilie cu si fara zahar. Mentionez ca diverse sortimente de dulciuri proaspete cu crema vor aparea in curand pe piata.
- Care a fost cel mai cautat produs la degustarea care a avut loc recent la magazinul CiocolatoMania din Calea Dorobantilor?
- Cel mai atractiv produs a fost, desigur, checul cu cacao.
- Care este dorinta dvs. in acest moment, legata de produsele pe care le aveti?
- Sa fie cunoscute cat mai repede si apreciate de consumatori la adevarata lor valoare.
- Suntem in legatura cu medici nutritionisti, cu specialisti in boli metabolice, cu persoane dagnosticate cu boala celiaca, cu clinici medicale, etc.
- Va urma o lansare oficiala a produselor, posibil la mijlocul lunii decembrie si participam la diferite Congrese de medicina.
- Important de mentionat ca aceste produse au un back-up medico-stiintific, tehnologia de productie este din afara tarii, insa inginerul tehnolog principal al firmei (originar din Romania), este un expert de talie mondiala in industria panificatiei fara gluten, fara lactoza, cu si fara zahar.
- Dvs. cum va simtiti de cand consumati aceste produse de la Godrich Gluten Free?
- Eu nu am intolerante la alimente, dar de cand consum paine fara gluten si lactoza, am o stare mult mai buna la nivelul aparatului digestiv. Eliminarea glutenului imi confera si un tonus general mult mai bun!
- Cum va propuneti sa lansati produsele Godrich Gluten Free?
- Vom fi prezenti la toate evenimentele de sanatate organizate de Thea Haimovitz si vom initia diverse intalniri cu cadre medicale, cu bolnavi de celia, diabetici si cu presa, acolo vor fi dezbatute aspecte legate de beneficiul alimentatiei fara gluten.
- Ce produse urmeaza sa lansati?
- Precum am mentionat, urmeaza sa apara in curand bomboanele de ciocolata, prajituri/torturi cremoase proaspete si inca multe alte surprize, toate fara gluten, fara lactoza, cu si fara zahar, fara conservanti si fara coloranti!
- Vreau sa inchei prin a exprima crezul si politica firmei Godrich Gluten Free:
Din dragoste si grija fata de oameni, din dorinta ca si noi romanii sa avem produse autohtone la cel mai inalt nivel calitativ si benefice sanatatii, pentru ca adultii si in special copii romani suferinzi de aceste intolerante si cu diabet sa se poata bucura de o calitate a vietii buna, producem si comercializam aceasta gama de produse proaspete, fara conservati si fara coloranti, continand materii prime atestate de forurile internationale relevante de specialitate, ca materii prime benefice
organismului uman ce nu contin si nu sunt suspecte ca fiind cancerigene sau toxice ( MSDS - Material Data Safety Sheets in acord cu IARC, NTP, ACGIH sau OSHA}a€¯A 
Va asteptam sa consumati cu incredere ceva bun in fiecare zi!
(Marti 03.11.2015 00:36, Mireille Astrid POPA) © estiri.ro
 Alte articole din aceasta categorie
Inga Valerie: Pentru mine, familia este cea mai importanta (20.10.2019)
Gheorghe Florescu: Daca barbatul i-ar face iubitei lui o cafea buna, sunt convins ca oamenii nu ar mai divorta! (03.05.2019)
Olavy-Teodor Pecou, un fost corporatist care a deschis la Bucuresti o creperie, Nominoe, cu specific din Bretania (21.02.2019)
Prof. dr. arh. Peter Derer, presedintele Uniunii Arhitectilor din Romania: Desfigurarea peisajului urban si rural (11.12.2018)
Jimmy Stanescu, de la grafica la caricatura (10.05.2018)
Alina Marica: Pana la urma, asta e cea mai mare fericire: sa iti vezi clientele fericite! (17.12.2017)
Actorul Alexandru Potocean: "Adrian Titieni, care mi-a fost si profesor, seamana foarte bine cu tatal meu, Alexandru Nicolae Potocean!" (02.12.2017)
Hasan Atmeh, un om de afaceri sirian care s-a stabilit la Bucuresti, pentru ca iubeste Romania (23.10.2017)
Livia Gheorghe: Pasiunea pentru pantofi o am dintotdeauna, dar a inceput sa se concretizeze de vreo 10 ani! (24.07.2017)
Tambalistul roman Giani Lincan: Noi suntem generatia de lautari mai scoliti! (29.06.2017)
 CURS VALUTAR
Marti 12.11.2019
1 EUR 4.7619 lei -0.02%
1 USD 4.3202 lei +0.09%
1 HUF 0.0142 lei -0.10%
1 RUB 0.0675 lei
1 BGN 2.4348 lei -0.02%
1 MDL 0.2477 lei -0.12%
1 Gr. AUR 202.0404 lei -0.70%
Toate valutele
Marti 12.11.2019, BNR
Penthouse de vanzare - Maria Rosetti 38
Interviu / Exclusiv
Inga Valerie: Pentru mine, familia este cea mai importanta

Inga Valerie: Pentru mine, familia este cea mai importanta

Ultimele cautari
licenta spiru haret rezultate 2009
mbela este din
14 07 2010
accidente rutiere jebel padureni 11 10 2009
numar de telefon hotel muncel
proiectul
antena 1 ploiesti stirile din 05 10 2010
dann dumitrescu
rezultatele la bac simleu liceu agricol
isj satu mare posturi propuse pentru restrangere
Top cautari
isj satu mare posturi propuse pentru restrangere
telefonul telespectatorului la protv
antena
lista
accident
pro
rezultate
rezultate titularizare educatoare bucuresti 2011
accidente rutiere 2010 cluj bihor
raluca
Reteaua de siteuri

© 2002 - 2019 estiri.ro. Toate drepturile rezervate.
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro
Pagina generata in 0.0569 sec.