Julia Roberts a debutat in industria divertismentului la sfarsitul anilor '80 si e aproape neschimbata de atunci. Ea si-a declarat in mod repetat dragostea pentru produsele disponibile pe rafturile marilor magazine, iar mai jos se regasesc 5 dintre metodele la care apeleaza pentru a avea un ten impecabil.

1. Nu omite niciodata crema cu protectie solara

In 2017, castigatoarea de Oscar a declarat pentru People:
- In calitate de parinte responsabil cu trei copii, care adora sa fie in aer liber, ma bazez pe cremele cu protectie solara buna.
Ea alege SPF 30 si cumpara un produs care sa ramana pe piele indiferent ca e umeda sau nu.

2. Se culca doar dupa ce si-a curatat fata

Roberts este o sustinatoarea a demachiatului inainte de culcare: In tinerete mai omiteam sa-mi curat tenul si ma trezeam dimineata cu un aspect jalnic. Acum cumpar mereu o formula care sa inlature complet fardurile si impuritatile.

3. Isi hidrateaza pielea

Julia Roberts nu isi hidrateaza doar chipul, ci si mainile si picioarele:
- Mainile mele se usuca foarte tare de la spalarea multor vase, a spus ea.
Actrita nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca foloseste ulei de masline pentru hranirea fetei si a parului. Potrivit Vogue Italia, ea isi face un mix cu ulei de masline extra virgin cu putina apa calda si il lasa sa actioneze ca o masca timp de aproximativ o jumatate de ora pe zonele problematice.

4. Are o rutina de frumusete simpla

Cand Viva a intrebat-o daca rutina ei de infrumusetare este complicata, Julia a raspuns:
- E foarte simpla, cu siguranta as putea sa depun mai mult efort. Intr-o zi obisnuita, ma spal pe dinti si pe fata si aplic crema cu protectie solara.

5. Mananca alimente sanatoase si adopta o dieta echilibrata

Nu este niciun secret ca dieta contribuie la ingrijirea tenului si Julia este adepta unui regim alimentar sanatos:
- La mine in casa, incercam sa mancam atent pentru ca, mancand bine, ne simtim bine. Sunt insa importriva dietelor drastice. In viata e important sa ramai calm, sa-ti bei apa, sa dormi suficient si sa fii vesel.

(Sursa: peroz.ro)